Vecka 24

Nu är det bara en dag kvar på graviditetsvecka 24 och från och med nu kommer jag nog bli lite bättre på att lägga ut detta i början på veckan istället för i slutet. Men har inte ens suttit vid datorn förrän igår och att blogga från mobilen går 9/10 gånger inte som jag tänkt mig. Så fortsätter med att vara gammalmodig och blogga från datorn istället.
 
Hur som helst så är det väl inte så stor skillnad från förra veckan, börjar känna mig en aning piggare om man jämför med hur jag var för ett par veckor sedan och nu har jag även hämtat hem mina järntabletter som jag glömt hos mamma så ska försöka ta det varje kväll nu för nästa vecka blir det återbesök hos barnmorskan, troligtvis det sista i Vännäs och sedan får man hoppas att man hittar någon som är minst lika bra här så att även Robert kan följa med.
Dessutom har jag märkt att jag måste vila 20-30 minuter ibland efter att jag ätit då magen blir jättespänd (troligtvis sammandragningar) om jag börjar på att anstränga mig för kraftigt direkt efter en måltid. Det här med att vila maten känns mer och mer rimligt.
 
Hoppas även att Robert kommer känna sig mer och mer engagerad i det hela i takt med att magen blir större och större. Just nu verkar han bara besvärad om att prata om det samt titta på och känna fosterrörelser och även om jag har svårt att förstå det själv fortfarande så måste det vara ännu konstigare för honom som inte känner av det flera gånger varje dag.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0