Väntar...

Medan jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så sitter jag och tar det lugnt med en bok och ett glas dricka. Väntar även på att Robert ska komma hem från jobbet, han skulle bli lite sen idag men inte allt för sen hoppas jag eftersom jag vill till ica och kolla lite.

 

Hem och iväg igen

Nyss hemkommen från mamma och nu är det bara att invänta Robert och sedan gå på Ica och kolla efter stödförband eller något liknande. Är så less på att ha ont i handen+handleden nu och är lite sur över att det var just högra handen som jag skulle få ont i. Men men går väl över någon gång, däremot så tror jag inte att det blir att hjälpa till att bära någon ved på söndag.
 
Nu: Återgå till att kolla runt och hoppas på att Robert inte behöver sluta allt för sent idag. Sedan tror jag det blir att sova tidigt, tycker att vi säger det varje morgon att det kommer att bli en tidig kväll men det blir det sällan. Men ikväll så...

Då var räkningarna betalda!

Då har man betalat räkningar för den här månaden och det finns inget tråkigare! Funderar på att ta e-faktura på de som går att få det på men samtidigt så är det nästan lättare att hålla kolla på vilken som är betald och inte om man har det på papper. Men är väl bara för att jag hatar förändringar.
 
 
Men nu är det gjort i alla fall och jag ska en sväng till mamma och se om hon har något stödbandage att linda in min handled med som har gjort ont i 6 dagar nu. Antingen muskelinflammation eller något liknande trodde pappa som även haft så här, vira in den i stödbandage och vila armen skulle tydligen hjälpa. Önskar att det vorde den vänstra som gjorde ont istället för den högra då jag är högerhänt, men får väl ta tillfället i akt och träna på att skriva med vänster.

Grattis älskling ♥

 
Igår så fyllde Robert 26år och det firade vi med en sväng till stan och god smörgåstårta som jag och mamma gjorde i söndags. Däremot så kom det lite mindre folk än förväntat men dom som inte kom gick miste om den supergoda smörgåstårtan.
Som födelsedagspresent av mig så fick han sin halkbana betald så nu är det bara att vänta tills i mitten av februari då han ska fara och göra den.
 
 
Robert var helt slut efter ett par timmar i stan och då var vi ändå bara på affärer som han gillar, dvs. biltema och jula.

Och så en bild på smörgåståran
 
 
 
 

Vad är det för dag idag?

Nu när denna dag nästan är slut så har jag kommit på att det är tisdag idag och inte måndag som jag har trott hela dagen. Får väl skylla på att Robert var ledig igår och för att jag aldrig gick och lade mig lördags kväll och det fick lördagen och söndagen att bli en lång dag istället för två dagar. 
 
Helgen var i alla fall riktigt rolig och blev mycket skratt, skrattade så jag fick ont i magen och tårarna rann. Om det beror på att vi har dålig humor eller för att vi inte sovit vet jag inte men troligtvis lite av både och. Har i alla fall upptäckt att världen är full av knäppt folk.
Tack Birra för i helgen!
 
 
 
 
 
 
 

Pottskärare!

Citat
Birra: "Finns det ingen normal bild? Måste jag se ut som en pottskärare?"
 
Vi är nog en aning övertrötta så här klockan 05.19 på morgonen. Vi undrar fortfarande vad en pottskärare är och blir inte att sova förrän vi kommit på det...
 
 
 
 

I'm lucky I'm in love with my best friend ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pyssel

Idag så blir det att pyssla i sovrummet och försöka få fint därinne. Är inte så snabb med tanke på att vi tapetserade om där i september men tar lite i taget. Nu har jag satt upp några tavlor och ska kika runt på internet efter några fler fina tavlor eller väggord som kan passa oss. Sedan är det en ny sängram som jag ska spara till, nya sängbord och nya sängbordslampor. Så det kommer nog dröja ett tag till innan jag fått det som jag vill ha det där inne.
Och så fort sovrummet är klart så blir det att börja i vardagsrummet, funderar på att måla vitrinskåpet och bokhyllan vita och sedan göra en fondvägg.
 
 
 
 
 
Är medveten om att den stora tavlan är lite sned men det får jag fixa senare. Ska liks ta ner den snart för att fixa nytt glas på den eftersom glaset som satt där tidigare gick sönder.


22 januari 2013

Ja det blev ännu en förlust för min del igår men den här gången var det i alla fall inte Robert som vann så nu kanske han inte är lika kaxig om att han vinner hela tiden :P
Idag har jag inte så mycket inplanerat, ska väl vänta på svar från skolan om att läsa på distans och sedan gå en sväng till arbetsförmedlingen och eventuellt ta en promenad med hundarna till mamma också.
Nu ska jag återgå till tvn en stund och sedan fortsätta fixa här hemma.

Game night

Så fort Robert kommer hem från jobbet så drar vi iväg och spelar lite spel med Ante. Har ingen om vad vi ska spela och Robert var riktigt dålig på att förklara, men något med grönsaker lät det som (!?).
Hur som helst så hoppas jag att någon av oss andra får vinna den här gången och inte bara Robert. Så bara att hålla tummarna!
 
 
(Bild:Google)

Vart har den här helgen tagit vägen?

Känns som att den här helgen bara har försvunnit. Igår så följde jag med Birra som sällskap då hon köpte en kanin, en riktigt söt en så man blev allt lite sugen på en ny kanin men får se hur det blir med det.
Sedan så var det bara hem och göra middag innan jag följde med Robert och Sören på taxi där dom skruvade i våran gamla volvo som Sören köpt. Är glad att det fanns tv där så skruvning för dom och Dirty Dancing för mig.
 
Idag blev det även en sväng på taxi efter att ha tagit en sväng till Vännäsby för att köpa bingolotter (börjar bli lite gammal känner jag men Robert kommer nog inte ge sig förrän han fått sin miljon han tjatar om). Fick även visa leg för att få köpa dom och vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte :P
Sedan tacogratäng till middag, känns som att vi bara ätit god mat den här helgen iaf. Tacos i fredags, fläskfilé gryta igår och tacogratäng idag.
Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar och sedan på att Robert ska komma hem. Mer strul med bilen och den här gången stannade jag hemma.
 
 
 

Teburk

Har länge letat efter en fin teburk/telåda som man har tepåsar i. Vill ha en vit trälåda med ordet Te på så har suttit och kollat runt lite idag och hittat några stycken.
 
 
Först så hittade jag den här från mellmine.se för 105kr. Riktigt fin men det som är synd att det bara är 3 fack i den. Men den passar in på det som jag söker efter.
 
 
Sedan så hittade jag den här med 6 fack från trend4you.se för 179kr. Ska jag köpa någon så ska det nog var i den här storleken, ju fler sorter man får plats med desto bättre.
 
 
Sen så har jag även kollat på den här från houseofhedda.com för 165kr, en aning snyggare än den andra eftersom det är glaslock. Hm..ja jag får se vilken det blir men någon av dessa kommer det att bli och just nu lutar det mest åt den sista.
Ska väl även kolla efter små burkar att ha löste i, nu när vi har böjat dricka så mycket te här hemma så är det ju roligt att ha det framme i fina burkar istället för i en ful plastburk/påsar undangömt i skåpet.
 
 

Förkylning på G?

Jaha då börjar man bli förkyld då, vaknade med ont i halsen och det har inte släppt än. Robert har ju varit sjuk hela veckan så nu är det väl min tur att bli förkyld. Men hoppas att jag slipper och att det bara är lite halsont.
 
 
Men nog om det, igår så var vi hos Ante och spelade risk, Robert som inte kunde skilja mellan världsdel och länder vann två gånger i rad!! Får se vad det blir att spela nästa gång men förhoppningsvis något som Robert kan förlora i då han vunnit i både monopol och risk nu.
Idag vet jag inte vad som händer, lät som att jag skulle följa med B in till stan eftersom hon skulle köpa en kanin :) Sedan hoppas jag på en lugn och mysig kväll.
 
 

Norrsken i kylan

Gick en sväng till mamma i alla fall idag, blev bara tråkigare och tråkigare att sitta hemma och glo. Så tog med mig hundarna och trotsade kylan. Nova fick däremot en tröja på sig, vet inte om det hjälpte så mycket men bättre än ingenting.
Sen nu när vi gick hem så var det norrsken ute men det syntes inte så bra så p.g.a det och att det var -25.1 grader ute så orkade jag inte ta fram telefonen och fota. Men fint var det i alla fall :)
Nu blir det i alla fall att slöa framför tvn en stund och vänta på att Robert ska komma hem. 
 

I love you like a love song!

Ganska komiskt egentligen hur många låtar det finns som får mig att tänka på Robert
 
Du är allt / Sonja Aldén
 
Breathless / Shayne Ward
 
Come what may / Nicole Kidman & Ewan McGregor (Moulin Rouge)
 
Rest of my life / Bruno Mars
 
Your song / Elton John
 

Mysig innedag

Idag är det en sån där dag då det är jättefint ute, solen lyser och inte ett moln på himlen och man tänker att man vill vara ute och gå hela dagen tills man ser att termometern visar -23 grader! Visst kan man vara ute och gå en långpromenad trots kylan men man måste ju tänka på hundarna också, speciellt om man har lika lättfrusna hundar som jag. Torgny gick det bra med då han har så mycket samojedpäls men både Charlie och Nova (speciellt Charlie) är inte så förtjusta i kylan.
Så det blir väl en mysig innedag istället med bokläsning och te, det är det ju inte helt fel det heller även om det känns som att det kommer bli långtråkigt så kanske blir en sväng till mamma om nån timma om det är lite varmare ute då.
 
 
 

Denna helg

Hade riktigt trevlig i helgen, men man har väl alltid roligt med er. Hoppas på fler såna här helger framöver men att vi får lite varmare än -20 då.
Planen är väl att fara och sova i våran stuga framöver men det blir väl inte förrän vädret tillåter det.
 
 

Bättre sent än aldrig

Har fört över en massa bilder från kameran så tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder från den senaste månadens händelser, bättre sent än aldrig.
 
 
 
Börjar med lite julbilder, trodde att vi tog många bilder under jul men blev mest en massa bilder på hundarna :P
 
 
Nova bestämde sig för att ge Mats en puss :P
 
Bild på far och son, Torgny och Charlie, och så Mats såklart som var tvungen att vara med på varenda bild som Torgny var med på. Nä jag är inte bitter, eller jo kanske en aning.

 
Sen så har jag lite bilder från nyår också
 
 
 

8 år!

 
Denna lilla sötnos blir 8år idag! ♥