Då var man 20år då!

I lördags så fyllde jag 20år och blev firad av nära och kära men hade däremot inget roligt uppvaknande. Förutom att jag var tvungen att gå upp tidigt så vaknade jag av att en hund satte sig i sängen och pinkade (inte våran hund).
Och trodde att det skulle bli lite mer fart under kvällen istället för att vi bara skulle sitta hemma och glo på film.
Men nu så här i efterhand så tycker jag att dagen var rätt så mysig i alla fall. Och fick en jätte fin och supergod tårta av brorsans tjej :)
Älsklingen köpte även en liten båt i lördags som vi var ute och rodde med längs älven så vi satt ju inte bara inne och ugglade.

En helg i Åsele

Vet att det var några dagar sedan nu det var helg och tänkte skriva i måndags men då funkade det inte att lägga in bilder så då gav jag upp. Men nu gör jag ett nytt försök.
I helgen var vi i Åsele och båtön. Vi åkte till Åsele i fredags eftermiddag och på lördag morgon åkte vi till båtön.
Vi åkte dit med ÅBKs båt eftersom pappa är med i det och hjälper till att ta hand om båten.
Vi hade en jätte trevlig helg och vi fiskade, grillade, spelade kort och på söndagen innan vi for hem så hjälptes alla åt att hugga och stapla ved, så nu har dom ved dom som far dit i höst med båt eller i vinter med skoter.
Men här kommer lite bilder från helgens lilla utflykt:
Här är storstugan med kök och matrum och en jätte stor utealtan.


Sovstuga med en sov del och en del där man grillar, sovdelen är där fönstret är.


Min lillebror med sin "krigsmålning"...


...och kan han så kan jag!


Fiskarna som älsklingen fick upp och som sedan hamnade i röken


Älsklingen som röker fisk

Jag och Torgny på väg ner till båten för hemfärd


En bild på pappa "kapten" Enar


Fin utsikt från båten på hemvägen


Och sist men inte minst en bild på "Båten Kristina" som vi åkte med till och från båtön.

Paket :)

Igår fick jag ett paket som jag beställt från ellos. Var en grå jacka för 39kr som jag tycker var värd priset och den blir jätte bra att ha i stugan. Beställde även ett par jeans leggings som var en kort modell, vilket jag inte tänkte på när jag beställde dom. Ska nog ta och klippa bort en bit och sy upp dom vilket kommer se mycket bättre ut på mig än att dom ska sluta 1 dm ovanför foten och se ut som ett par vanliga byxor som är för korta.
Och den sista saken var ett spel till älsklingen, ett fiskespel eftersom han är tokig i fiske och han måste ju ha nånting att göra i vinter medan han väntar på nästa års fiske :)
Nu väntar jag bara på att paket nummer 2 ska komma då allt inte fick plats i ett paket. Det sista jag väntar på är en DVD så hoppas att den kommer idag.


Tvättstugan blev som ny

Igår kom mamma hit och hjälpte mig att städa tvättstugan som såg ut som ett bombnedslag och ångrar att jag inte tog före och efter bilder för det blev en stor skillnad.
Så nu hoppas jag bara på att det går fort att tvätta all våran tvätt som vi har där nere och som har legat där sedan vi flyttade hit i maj.
Hade hoppats på att bli klar den här veckan men nu när jag såg hur mycket det verkligen var så får jag vara glad om jag hinner klart med tvätten tills nästa vecka.

En kväll på stan

Igår eftermiddag for vi in till stan för att lämna in min mediaspelare eftersom jag trodde att det var glapp i den, men hade tur och fick veta att det bara var jag som var klantig och inte tryckt fast hörlurarna ordentligt. Men är glad att jag slapp lämna iväg den.
Sen köpte älsklingen lite fiskegrejer inför helgens lilla tripp till Åsele och han köpte även en djuprigg så nu hoppas jag att det är som han säger och att hans fiskeutrustning är komplett, men de kommer alltid komma ut något nytt och intressant som han kommer vilja köpa. Men så är det väl med allt egentligen.
Sen missade vi även bussen och fick vänta ett bra tag på nästa, men det gjorde inte så mycket för vi hade det ganska mysigt i stan.


Shopping

I fredags var jag och handlade lite med lillebror och gjorde en del fynd. Bland annat 5 stycken tröjor för 49kr styck och lite annat som var på halva rea priset. Sen så hittade jag även ett par fina vita skor :)
Hundarna fick även en massa smått och gott.
Hade lagt ut bilder om det inte vore så att kameran är ur funktion för tillfälllet.
Köpte också en mediaspelare som jag tyvärr måste lämna igen då det är något fel på den, men hoppas på att få en ny istället för pengarna tillbaka eftersom jag velat ha en sådan jätte länge. Så ska dit idag och höra vad dom säger om det.

Sen träffade jag även en kompis som jag inte har träffat på jätte länge och trots att vi spenderade flera timmar tillsammans med att prata om allt mellan himmel och jord så känns det som att vi har en massa mer att prata om så ska ta någon dag och åka och hälsa på henne :)

Middag

Nu ska jag och hundarna iväg till mamma och äta middag, inbakad fläskfilé hade hon tänkt bjuda på. Kommer bli hur gott som helst!

Mer personlig

Nu har jag äntligen lyckats med att få bloggen lite mer personlig, så nu är det bara att sätta igång och skriva då :)