Tufft beslut

Hatar att behöva ta en massa tuffa beslut, varför kan ingen bara bestämma åt mig och säga vad jag ska göra?

Måndag igen

(Bild:Google)
 
Ja då var det måndag igen då. Hade jag haft ett jobb och jobbat idag så hade jag säkert tyckt att det var tråkigt att det var måndag. Men nu när jag inte har det så känns det som vilken dag som helst, det tråkiga är väl att jag måste sitta här själv eftersom Robert är på jobbet. Och sedan har han börjat jobba kvällsskift nu så han kommer inte hem förrän 20.00 ikväll.
Jag gillar inte när han jobbar kvällsskift men samtidigt så får vi ju in lite mer pengar och det ska man ju inte klaga på.
 
Vet inte vad jag ska hitta på idag, funderar på att städa lite grand och fixa lite mer här hemma. Sedan ska jag väl även kolla efter lite nya gardiner till vardagsrummet och hallen. Men först blir det väl att trycka i sig nån lunch.
 
 

Seg

Tredje gången jag skriver det här nu. Blir less när bilderna bara blir åt fel håll.
Men nu tror jag att jag har fixat det.
Är lite seg på att updatera här och tänkte att jag skulle göra det efter att jag gjort klart hemma, vilket var för en vecka sedan.
Så lägger upp lite bilder på det nu.Det blev bara två bilder för dom andra var åt fel håll. Så får fixa mer bilder senare.
kommer i alla fall bli en ny sängram senare och sedan ska jag sätta upp väggord på väggen därinne när jag hittar något som passar.

Tapetsering imorgon

Imorgon ska vi äntligen börja med tapetseringen i sovrummet. Mamma kommer hit imorgon bitti och då blir det att sätta igång på en gång.