Helgens planer

I helgen är det fiske som gäller, något som endast Robert ser fram emot. Jag å andra sidan är inte så sugen på nattfiske. Kallt och mörkt kommer det att vara.
Men får vi 4 gösar idag så blir det att fara hem redan ikväll, men det är väl ingen risk så får väl stå ut tills imorgon kväll.
Hade jag inte älskat Robert så mycket som jag gör så hade jag svikit honom i helgen och stannat hemma i värmen och umgåtts med tvn istället :P
En omgjord bild på Roberts gös som han fick sist då vi var där.


Lite seg på att uppdatera

Är lite, eller rättare sagt mycket seg på att uppdatera. Nu hade jag i alla fall tänkt lägga upp bilder på det som jag köpte i lördags när vi var in till stan en snabbis.
Tänkte först ta bilder själv på det som jag har köpt men det blev inte så bra så tar bilderna från respektive affärs hemsida istället så man ser vad det föreställer.
Köpte en jacka på stadium för 599kr så nu slipper jag frysa i vinter och många vintrar framöver. Fick dock köpa den i några storlekar större än vad jag brukar då jag vill att den ska vara lite "rymligare" för att få plats med lite tröjor under.
Sen så köpte jag ett par hörlurar på clasohlsons, dom kostade endast 49kr och kan säga att det är dom bästa hörlurarna som jag har köpt! Så blir nog att köpa ett extra par nästa gång jag åker in till stan.
Sen blev det även två såna här lampor för 49kr styck till sovrummet, hade kollat på ett par andra men tyckte att det räckte med dessa då våra sängbord är så små.

Och tillsist så kunde jag inte hålla mig från att köpa vattenkokaren som jag har tittat på ett tag, ville egentligen ha en i grönt men det fanns bara vita och rosa kvar så det fick bli en rosa då den vita såg så tråkig ut.
Det får bara plats 0.5l i den men det räcker för mig.
Sen på kvällen blev det ännu en sväng in till Umeå för att äta på Great Eastern med trevligt sällskap, tyvärr har jag ingen bild. Men får fixa det till nästa gång :)

Mys


Idag hade det varit hur skönt som helst att ha på sig det här, för fryser som en tok! På lördag blir det i alla fall shopping i stan med älsklingen så det ska bli kul att se vad man kommer hem med för roligt.
Men innan vi åker så blir det att fara och hämta ett skrivord och en träningscykel till mig.

Jag känner att jag bara MÅSTE ha detta!