#1 - Elsas hemlighet, Sofi Fahrman

Börjar på en gång med min nya kategori med att skriva om boken som jag läste ut igår kväll och det är "Elsas hemlighet av Sofi Fahrman"

Boken är den tredje boken i triologin om Elsa. Elsa kommer från Borås till Stockholm (efter att ha bott ett tag i New York) och drömmer om att få jobba med mode. Hon startar en blogg som heter Elsas mode och träffar samtidigt sin stora kärlek, modeskaparen Hugo.
I Elsas hemlighet så jobbar Elsa på Bladet men blir efter ett tag uppsagd från sitt jobb. Hon återvänder då till New York tills hon blir erbjuden ett annat jobb på tidningen Elegance där hon får jobba med sin rival Marilyn, vilket inte är det lättaste då hon upptäcker att Marilyn har en fördel på jobbet.

Jag gillar verkligen den här triologin och tycker att det är synd att den måste ta slut. Sofi är en jättebra författare och skriver med inlevelse och känsla. Det känns även lite som en berg-och dal bana att läsa hennes böcker då nya uppförsbackar (motgångar) kommer där de förra slutade.
Så det är verkligen svårt att lägga undan boken och man tänker hela tiden vad kommer att hända nu.
Betyg: Ger boken 5 av 5 då jag verkligen älskade allt med den. Jag gillar Elsas sätt att lösa problem och även hennes sätt att se på livet.
Tycker även att den här boken var den bästa i triologin, och har ni inte läst böckerna så passa på att göra det!

Nya kategorier

Har gjort två nya kategorier nu den ena heter "Mitt 2011" och den andra heter kort och gott "Böcker". Mitt 2011 är ju månad för månad vad jag gjorde år 2011, är inte klar med alla månader ännu men hittar inte igen bilderna som jag vill ha då vi håller på att rensa våran externa hårddisk.
Den andra kategorin som heter Böcker hade jag tänkt skriva lite om olika böcker jag läst, har fått köpmani på böcker nu och speciellt böcker inom chick lit genre.

Psykiatri

Hela kvällen kommer att ägnas åt min hemskrivning i psykiatri...

Våran lördag

Igår så var jag och Robert i stan och handlade. Blev lite saker hem som nya köksknivar, en ny wokpanna, tvålpump och lite annat smått och gott. Sen så köpte vi 3 par jeans till Robert ( ett av dom kanske han lyckas förstöra dag då han ska skruva i en bil), och sen ett par jeans och ett par leggings till mig.
Sen blev det att handla en massa roligt på lagerhaus innan det var dax att skynda sig till bussen.
Bilder på sakerna får jag lägga upp senare.

Sen på kvällen så hade vi weed maraton men det blev inte att se så mycket då det var fel på skivorna och fattades en massa avsnitt som hade ersatts med dubbletter på avsnitt som vi redan sett. Så det var lite irriterande, så kvällen avslutades istället med att vi spelade wii sport/resort.

Weed!

Nu har jag fått mina Weed filmer som jag beställt tidigare i veckan, har gått och väntat på sms avin hela dagen eftersom jag kollat postens hemsida lite då och då och sett att det kommit fram imorse.
Men nu har jag hämtat ut filmerna och det passar ju perfekt till vårat silver fang maraton som vi kommer ha i helgen, förhoppningsvis hinner vi se både silver fang och weed :)

Stan på lördag

På lördag så ska jag och Robert in till stan och kika på lite kläder och förhoppningsvis få med oss en del plagg hem. Så sitter och kollar på lite hemsidor nu för att se om det finns nått fint som man skulle vilja köpa, är först och främst byxor som jag är ute efter, något som Robert inte kommer tycka om att handla med mig då jag har jätte svårt att köpa byxor. (Tack mamma och pappa för mina stora höfter och korta ben).
Sen får vi se vad mer vi kommer att komma hem med :)

Sötis

Kan inte sova och Robert gör det inte bättre när han ligger och pratar i sömnen. Trodde först att han var vaken men när han sa detta så förstod jag att han inte var det.

Robert: Det är ju roligt att ambulansen jagar oss
Jag: Varför jagar dom oss?
Robert: Vi stod där men dom kom aldrig
Det låter som att han läst lite för mycket om det som händer i Åsele just nu där dom tagit bort ambulansen.

Dagens frukost

Mår inte så bra idag så dagens frukost får bli banan och ramlösa

Snälla Robert...

... köp dessa armband till mig från www.stylebytyra.se ;)
Önskade mig dom här av Robert på våran 5års dag men sån tur hade jag inte. Tråkigt kille man är tillsammans med ;P Får se om han förstår vinken den här gången.
(Bilderna är från www.stylebytyra.se)

"Jag går i dagar i tröjan du hatar"

Är så sugen på att köpa den här tröjan som är från Norlie & KKVs låt "Tröjan du hatar". Tröjan ser ut som en riktig myströja och dessutom så är låten helt underbart bra! Har ni inte hört låten så passa på att göra det NU!

Fiskehelg med grabbarna

Har blivit mycket fiske och skoteråkning i helgen med Robert och Robert och tur med vädret hade vi också, synd bara att Robert ska tvinga upp en så tidigt på morgonen och dessutom vara på strålande humör och sjunga.
På lördagen blev det fiske på älven, vi fick ingen fisk och inte ens ett napp men roligt hade vi i alla fall. På slutet var Nova så less så hon la sig på skotern och väntade på att vi skulle fara hem :P Lathund!
Lite bilder från lördagen
Detta varade i ungefär 5 minuter, resten av dagen satt jag bara i solen och tog det lugnt :)
Hundarna hade fullt upp med att jaga varandra nästan hela dagen så dom var lagomt slut när vi kom hem igen.
SOL!
Jag och Nova på skotern, Nova vägrade släppa pinnen och Torgny ser ut som han vill ha pinnen som håller upp skoterpulkan.
Nova tog en liten paus

Hundar måste ju också få skydda sig mot solen ;P
Kan man njuta så mycket av att äta bullar? Tydligen.
Nova la sig på skotern och väntade på att få fara hem :P

På söndagen så var vi i pengsjö för ännu en dag med fiske och får väl bjuda på lite bilder från den dagen också.
Robert lyckades få 3 fiskar och dom blev bara mindre och mindre det här är fisk nummer 1
Fisk nummer 2
Och sist och faktiskt minst.....
...en snorgärs, den ser mycket större ut på bilden än vad den egentligen var. Förstår att vi inte fick några fler fiskar efter den där då fiskarna bara blev mindre och mindre för varje gång och ingen fisk kunde ju vara mindre än den här.

Jobbigt läge!

Våran dator funkar inte för tillfället men är glad att jag lyckades rädda mina dokument och bilder. Blir att formatera om den IGEN och hoppas att det går bättre den här gången.
Sitter i alla fall hos mamma nu men ska snart börja vandra hemåt och börja med dagens middag, funderar på att göra taco gratäng till middag idag.




Fara och träffa syster snart då :)

Ska snart ut och träffa världens underbaraste syster


Ta tag i hemuppgifterna

Idag blir det att plugga hela dagen, känner att jag måste ta tag i hemuppgifterna som jag fått så att jag inte sitter där på söndag kväll och stressar med dom. Var egentligen tänkt att jag skulle följa med lillebror in till stan idag eller imorgon för att kolla på kostym åt honom men det blir inte förrän nästa gång han kommer hit så i slutet av månaden någon gång för då skulle även mamma följa med.
Men innan jag sätter igång blir det frukost och promenad med sjusovarna (hundarna)

5 år med dig

Idag har jag och min älskade Robert varit tillsammans i 5 hela år och jag sitter och tänker på allt vi varit med om tillsammans, det som varit bra och det som varit dåligt.
I början när vi blev tillsammans så slog folk vad om om hur länge vårat förhållande skulle hålla och kan lugnt säga att ALLA hade fel! För här sitter vi 5år senare och jag hoppas på många fler tillsammans med dig ♥
Igår satt jag och lyssnade på låtarna som vi lyssnade på när vi åkte runt i din bil när vi nys blivit tillsammans och det kanske inte är de mest romantiska låtarna man kan hitta men låtarna får mig i alla fall att tänka på dig och från kvällen när jag blev kär i dig.
Jag vet inte vad det är med dig som får mig att känna som om jag hade en miljon fjärilar i magen, men nånting är det. Kanske är det för att du är helt underbar och får mig att känna mig som den lyckligaste på jorden.
"I love the way you look at me,
Your eyes so bright and blue.
I love the way you kiss me,
Your lips so soft and smooth.

I love the way you make me so happy,
And the ways you show you care.
I love the way you say, "I Love You,"
And the way you're always there.

I love the way you touch me,
Always sending chills down my spine.
I love that you are with me,
And glad that you are mine."

(Crystal Jansen)




Längtar tills imorgon :)

Sitter och längtar tills imorgon och känns lite konstigt att längta till en måndag, men just morgondagen är speciell. Har "lov" nu, egentligen får man ju inte lov när man läser på komvux och det känns fel att kalla det för lov med tanke på alla hemuppgifter vi har fått. Men är ledig från skolan hela veckan i alla fall.
Men det är inte det som är det speciella med imorgon utan något annat och vad det är kommer jag att avslöja då ;)


Började bra och slutade...dåligt :(

Helgen började bra och jag hade riktigt roligt i fredags om man bortser från några pinsamma saker min kära pojkvän höll på med men det är något vi kan skratta åt i framtiden.
Men igår var det inte bra hade en mensvärk som hette duga och trodde att jag skulle bryta ihop, trodde att det skulle släppa men det blev bara värre och idag är det inte mycket bättre, så får bli en vilodag med film och böcker. Vet att motion ska hjälpa men inte för mig, rör jag mig blir det bara värre så vila och värme är det bästa för mig.

Lycksele

Idag så åker vi till Lycksele och hälsar på några kompisar och stannar tills imorgon, hoppas på att hinna gå på marknaden som är där i helgen. Men innan vi åker så blir det att packa och jag som är expert på att packa för mycket, så blir väl att försöka begränsa sig till det allra viktigaste, och om det blir utgång eller inte ikväll har jag ingen aning om då dom ändrar sig hela tiden, men den som lever får se :)


Den som söker finner

Har äntligen hittat nyckeln! Var precis på väg att ge upp och tänkte bara kolla på ett ställe till, i soffan, och där var den. Nu får vi bara hoppas att kycklingen hinner tina innan jag ska börja med middagen, vi ska ju äta fajitas idag :)

 


Försvunnen nyckel

Håller på att leta nyckeln ner till vårat förråd i källaren, vi har 3 stycken och 2 av dom hade Robert som vanligt stoppat ner i jackfickan och glömt hänga tillbaka i nyckelskåpet! Blir väldigt irriterad om saker inte är på sin rätta plats och idag är det extra irriterande eftersom jag planerat att göra god middag och så är kycklingen, som behöver tinas, i frysen inne i det låsta förrådet ;(
Vägrar traska ner i halkan till Roberts jobb för det är ju en bit dit, så får helt enkelt fortsätta att leta nyckeln som bara MÅSTE ligga gömd här hemma någonstans!
Less less less...