Vill inte ha mer snö!

När jag började dela ut tidningarna idag så tänkte jag att jag nog fick ta en kortare lunch eftersom det såg ut som att det skulle börja regna. Men så fel jag hade för hann bara komma hem efter att ha gjort klart det första distriktet och så börjar det på att snöa!
Så det har snöat rätt så mycket men nu verkar det ha slutat så nu är det snart dags att bege sig ut igen. Var inte alls sugen på mer snö just nu men får väl glädjas över att inget lade sig utan smälte bort på en gång det hamnade på marken. 
Hoppas verkligen att det var sista snön för den här säsongen och att man nu får se fram emot sommar och sol istället :D
 
 

Iväg och jobba

Nu är det bara att bege sig iväg och dela ut tidningarna eftersom de tyvärr inte delar ut sig själva. Är osäker på vilken dag jag egentligen ska dela ut dem eftersom de kom igår och jag alltid brukar få dem dagen innan. Däremot så står det Torsdag men samtidigt så är det ju första maj imorgon. 
Jaja jag delar ut dem idag i alla fall eftersom det inte borde spela någon större roll egentligen. Bästa dagen att dela ut dem är för mig idag eftersom vi får främmande ikväll och då vet man aldrig hur länge man kommer att vara vaken. 
 
Nä ta och röra på fläsket så att man får något gjort kanske?
 
 

Håller tummarna!

Håller tummarna för min fina älskling idag! ♥
 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Det går verkligen inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig!

 
 
 
 

Strax över 10 timmar idag...

Har pluggar i strax över tio timmar idag. Började plugga vid 10.30 och satt i lite mindre än 30 minuter eftersom Robert kom hem och åt lunch. 
Började sedan strax före 12.00 igen och höll på till 15.30 innan jag avbröt för middagen. Och efter middagen har jag pluggat från 17.30 -23.50

Eftersom jag har haft massor av andra saker för mig + varit sjuk, så har det inte blivit mycket tid till att plugga den här helgen och eftersom detta var en kort kurs så har jag inte många dagar till att göra klart varje del.
Nu idag så har jag fått läsa om nästan alla tre religionerna som den här kursen handlade om eftersom jag låg så mycket efter. 
Har gjort både prov och uppdrag och är glad att jag kopierar och sparar allt jag skrivet i ett word-dokument innan jag sparar på hermods sida och skickar det eftersom det alltid verkar bli fel och försvinner när jag trycker på spara första gången. Hade jag inte gjor det idag så hade allt jag gjort bara försvunnit och  det 10 minuter innan det skulle skickas in. Eftersom det även den här gången blev error. 
Så ett tips till er som ska plugga/pluggar på distans. Skriv allt på datorn innan eller kopiera det dit efter innan ni ska spara och skicka iväg på sidan eftersom det inte alltid går att spara där första gången och jag vet hur det känns att behöva göra om allt.

Nu är det här gjort i alla fall och känner inte att jag behöver få ett högt betyg för att vara nöjd. Har gjort mitt bästa och känner mig nöjd med det. Men godkänd vill jag i alla fall bli ;p.
Men nu ska jag äntligen få gå och lägga mig och sova med min fina älskling som redan sover. Även han har ju varit duktig och pluggat idag, dock har han pluggat saker som knappas kan liknas vid religionskunskap. Hans är nog mycket roligare än detta. :)
 
Nä godnatt folket! 
 
 

Det här med svarta katter

Igår när jag höll på jobba så såg jag först en svart katt som gick över vägen och det sägs ju att det ska betyda otur. Tänkte genast "Vad skulle kunna gå snett idag?" Solen sken, allting gick smidigt och jag var på strålande humör, hade dessutom fått ett glädjande samtal om sommarjobb i sommar.
Tog inte så lång tid innan jag fick se nästa svarta katt gå över vägen och tänkte "visst jag tror inte att jag kommer få otur men vad var det nu man skulle göra när man såg en svart katt korsa ens väg?"
När jag sedan efter lunchen mötte Daniel så såg jag ännu en svart katt gå över vägen, även om denna kanske var mer grå.
 
Sedan hann jag bara komma hem då jag kände att det började värka och sticka i armarna, händerna, ryggen, benen och fötterna och sedan började jag frysa som en tok och sen så fick jag feber. Så har legat med feber hela natten och ENDAST drömt om amish, troligtvis eftersom jag såg det på tv igår kväll. 
Hade inte tyckt att det var så hemskt med feber om det inte vore för att:
1. Jag har intervjun om sommarjobbet nu klockan 10.00
2. Jag hade planerat att fara till stan med Robert imorgon och eventuellt fara in och äta idag.
3. Det är strålande solsken ute så hade gärna varit ute och gått en längre promenad med hundarna ;/.
 
Så får hoppas att intervjun går bra i alla fall för hade varit bra med ett sommarjobb. Dock så har febern försvunnit nu, eller rättare sagt den går upp och ner och för tillfället så är jag feberfri. 
 
 
 

Nu då?

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på att göra. Robert den tråkmånsen somnade ju efter maten och antar att han kommer att sätta sig och plugga körkortsteori så fort han vaknar.
Kanske ska ta och göra lite mer nytta och gå ner i tvättstugan och ta upp ren tvätt och kasta in ännu en maskin med smutstvätt, städa kylskåpet, eller så kanske jag bara ska fortsätta att lata mig och läsa en bok eller fortsätta spela lite facebookspel. Fast en promenad kändes också lockande.
 
Äh får se hur jag gör, men tror jag ska ta och ringa lillebror i alla fall och fråga honom om han kände sig sugen på att ta en promenad på en timma eller så. Blir ju bara trött av att sitta och göra ingenting. 
 

Beställt nya telefoner :)

Igår så beställde vi nya telefoner. Robert behövde en ny för att klantskallen råkade köra över sin med skotern i helgen som var så nu funkar bara 10% av telefonen, dvs ringa upp missade samtal och kolla aftonbladet appen.
Jag beställde en ny eftersom det började kännas dax nu då min har börjat jävlas en hel del de senaste månaderna.
 
Så en Sony xperia z till Robert och en Samsung galaxy S4 till mig blev det :) Så senast fredag så har vi nya telefoner. 
Har även fixat nya SIM-kort till mikro-SIM. Robert har ju sitt som han har klippt av, funkar lika bra det och kommer nog göra samma sak tills dess att vi får våra nya SIM-kort någon gång nästa vecka.
 
 
 
 
 

Klar med uppdrag 1

Nu är jag klar med det första uppdraget i religionskunskapen som jag nästan nyss har börjat med. Denna kurs är en 50p kurs så man har mycket kortare tid på sig att göra vissa saker. 
Trodde att det skulle vara svårt med religion eftersom jag inte är så insatt eller heller så intresserad men detta var rätt så intressant och handlade mycket om etik, att avgöra om man gör rätt eller fel och det var även mycket som skulle diskuteras.
Nu är det bara att invänta betyget och se om jag har förstått det hela lika bra som jag tror att jag har ;P
 
Men nu blir det att snabbdiska undan det som ligger i diskhon, ta och byta om och sedan gå en sväng hem till mamma i det underbart vackra vädret tillsammans med hundarna. 
Får se vad eftermiddagen och kvällen har att erbjuda, än så länge har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. 
 
 
 

Varit flitig idag

Idag så har man varit flitig. Har "hjälpt" Robert att byta till sommardäck och sedan varit hos mamma och tvättat bilen med honom och hans bror. Har även tvättat min brorsas bil som var skitigare än skitigast. 
Sedan när vi kom hem till oss igen så var det att laga mat och idag blev det färska hamburgare med friscobröd och friterad sötpotatis till, nästa gång får det bli sötpotatis gjord i ugnen istället tror jag. 
Sedan efter maten så har jag suttit och pluggat eftersom jag har ett uppdrag att skicka in imorgon. Har nästan läst klart alla sidorna i boken, har bara 6 sidor kvar som jag tror jag väntar med tills imorgon. Känns som att det kommer gå ganska fort med uppdraget eftersom denna kurs var lite lättare än naturkunskapen som jag läste sist.
Så idag har man hunnit med en hel del känns det som och imorgon hoppas jag att uppdraget går smidigt och fort så att man kanske kan fara till Returcentrum med mamma och brorsan och kolla lite böcker :D Men återstår att se hur det blir med det imorgon.
 
Titta så fin bilen blev efter däckbyte och tvättning ;)
 
 

Blev ändrade planer idag

Idag, eller rättare sagt ikväll, så var det tänkt att vi skulle hem till mamma och spela bingolotto. Men eftersom Robert hade lovat en kompis till oss att vi skulle dit och äta grillat med dem ikväll så blev det inget. Dock så kommer vi väl ändå spela bingolotto eftersom jag redan har köpt lotter. 
Jag visste att vi skulle grilla med dem någon dag eftersom de var här och grillade med oss i fredags och ville bjuda igen. Men jag var helt säker på att det var imorgon som vi skulle grilla med dem och inte idag.
 
Men det gör inte så mycket. Vi får gå till mamma på dagen imorgon istället :) Jag ska i alla fall dit nu snart och hjälpa henne klippa klorna på valparna som är kvar och fota dem eftersom det aldrig blev något av det igår. Höll på med så mycket annat och sedan så var det så mycket folk där. Vill gärna att det bara ska vara jag och mamma inne hos valparna när vi ska fota eftersom det blir så rörigt annars. Bjuder i alla på en bild på valparna redan nu som jag tog igår, kanske inte bästa kvaliteten men var så gulligt när lilla Cero skulle skälla precis när jag fotade, ser nästan ut som han ylar på bilden :)
 
 
 

Kanske inte borde ropa hej?

Jag har  både hört att det bara är en myt att hankatter slutar markera efter en kastrering och att det hjälper hur bra som helst. 
Anledningen till att vi valde att kastrera Findus var ju först och främst för att han och Mellis inte skulle skaffa några kattungar tillsammans. Inte för att det inte skulle vara kul med kattungar men Mellis är nästan för gammal och har redan haft två kullar med underbara små bebisar så hon behöver inga fler. Sedan så finns det ju massor med katter idag som inte har några hem redan.
 
Men vi hade även problem med att Findus kissade mer utanför i kattlådan än i och med det så menar jag nästan överallt. Han bajsade även på många ställen där han inte skulle göra det som under soffan eller bredvid toalettstolen. Testade massor med olika sorters kattsand och var även noga med att rensa kattlådan och rengöra den ofta men inget hjälpte, han kunde gå på lådan någon gång efter man hade rengjort den och lagt i ny sand.
 
Men nu efter kastreringen så har han gått på lådan VARJE gång och har inte pinkat eller bajsat någonstans förutom på lådan oavsett om den varit nyrensad eller ej. 
Så jag vet inte om jag ska tacka kastreringen för detta eller om jag kanske är för snabb med att hoppas att han har slutat med detta beteende men håller tummarna i alla fall att han fortsätter som han har börjat. :)
 
 
 
Nu låter det som att Findus skulle vara en elaking som bara använder hela lägenheten som toalett. Men han är faktiskt världens finaste lilla kille. Så kelig, nyfiken och social och älskar hundar mer än andra katter ;)

De senaste dagarna

Torsdag:
Var hos veterinären på förmiddagen för att ta bort Findus stygn och mamma var där för att veterinärbesikta valparna. Borttagningen av stygnen gick snabbt och smidigt men besiktningen av valparna tog lite längre tid. 
 
 
Sedan så hade jag hoppats på att hinna säga hejdå till min bror och hans barn som varit uppe från Stockholm i några dagar men de hade redan hunnit åka när vi kom tillbaka ;(
Kvällen spenderades hemma hos mamma där jag blev bjuden på pizza.
 
Fredag: For till mamma när jag vaknade för att fota valparna men det blev inget med det eftersom det var folk där och hämtade en valp när jag kom dit och sedan ringde Robert och sa att han var på väg hem.
Vi handlade för att grilla och städade lägenheten. Hann inte mer än äta (jag skippade köttet eftersom det inte var helt genomgrillat) så for Robert igen...
 
Lördag: Somnade sent och klev upp relativt tidigt. Skyndade iväg till mamma för att ha examination med min lärare. Kommer på att jag har glömt mitt leg så cyklar hem för att hämta det. Väl hemma så tror jag i all stress att jag tappat bort min telefon men hittar den senare hemma hos mamma.
Gick rätt så bra på examinationen och är glad att jag läste på om det viktigaste igår eftersom jag inte hade kunnat svara på några av frågorna han ställde om jag inte hade läst på innan. Denna kurs har verkligen varit varierande så har lärt mig mycket nytt och mycket som jag säkert snart kommer ha glömt.
 
Sedan så var jag bara hos mamma, bjöd Daniel på middag här hemma hos oss, for till mamma igen och gjorde påsktårta tillsammans med mamma, Sandra och Jesper. Jag fick göra kycklingarna som skulle vara på tårtan, dock så liknade de mer ankor än kycklingar. Men gott var det i alla fall.
Nu sitter jag bara hemma och ska läsa lite till den nya kursen innan det är dags att somna framför en film kanske. Imorgon kommer förhoppningsvis min sötis hem och då blir det bingolotto hemma hos mamma. 
 
 

Hejdå stygnen!

Idag blir det borttagning av stygn och tratt för Findus del, undrar vad jag ska kalla honom nu när inte "Tratten" kommer att funka längre ;P 
Tror att han kommer tycka att det ska bli ganska skönt att kunna äta och dricka som vanligt igen då tratten mest fungerat som en skopa som skyfflat bort maten och vattnet från skålen och ner på golvet.
 
Hade turen att få skriva in mig på mammas tid hos veterinären som hon har idag, hon ska nämligen in och veterinärbeskita valparna nu på morgonen. Så ska dit när som helst och se om det är något som hon behöver hjälp med och även passa på att klippa Findus klor. Vet inte hur obehagligt han kommer tycka att det är när de tar bort stygnen så nyklippta klor kan ju vara en fördel.
 
 

Blir gråhårig!

Önskar att något kunde gå som man ville någon gång istället för att bara jävlas!
Fick igår äntligen tag i en bok till kursen som jag ska starta imorgon. Förde över pengarna på en gång så att jag skulle hinna få boken innan imorgon och fick den redan idag.
 
Men när jag får boken så ser jag att den inte alls stämmer överens med studieguiden som jag ska följa. Tar kontakt med läraren och frågar vad som kan ha blivit fel och vad det är för bok de har utgått ifrån.
Fick veta att det var en helt annan bok och inte alls den som stod under religionskunskap 1 i litteraturlistan.
 
Tar kontakt med läraren igen och säger att boken som står är ju helt fel då och att jag nu inte är säker på om jag kommer hinna klart med uppgiften som ska göras till på tisdag eftersom jag inte kommer hinna få den andra boken förrän då med tanke på att det är påsk.
 
Får då till svar att det finns två böcker till denna kurs och att man måste ha rätt bok. Jo det förstår väl jag också, blir som svårt annars.
Kollar i alla fall upp litteraturlistan igen och ser att boken som läraren har nämnt att jag ska ha inte alls hör till religionskunskap 1 utan till religionskunskap 2, enligt listan iaf.
Blir bara förvirrad och gråhårig på detta!
 
Har i alla fall mejlat till supporten nu också så får se om jag hinner få svar imorgon. Har jag sån tur att jag får ett snabbt svar så kanske jag även har turen att få svar från killen i stan som jag mejlat till ang. den andra boken som jag tydligen skulle ha och då kanske jag kan hämta den imorgon och faktiskt hinna göra mitt uppdrag i tid!
 
Hmm, det går bra nu...eller inte!
 
 
 

Jobbat klart för idag

Då har jag jobbat klart för idag. Började inte förrän 13.00 igen eftersom det har blivit en massa strul med skolan och boken som jag ska ha till nästa kurs som jag börjar imorgon. Har köpt rätt bok med rätt namn och ISBN nummer som står i kurs-och litteraturlistan men ändå så stämmer den inte överens med studieguiden där det står vad jag ska läsa vecka för vecka.
Så väntar på svar nu från min lärare.
 
Så nu ska jag iväg på ICA och handla fil, flingor och kräm m.m eftersom jag inte var sugen på att varken laga eller äta något avancerat idag. 
Sedan efter middagen så får man väl se vad man hittar på. Just nu lutar det mot att vila medan Robert pluggar körkortsteori och sedan kanske gå en sväng till mamma och hälsa på.
 
 

Beställa eller inte?

Beställa eller inte beställa, det är frågan.
(bild:jotex.se)

Fara och jobba

Då var det dags att fara och dela ut lite tidningar i några timmar. Blev en dag tidigare den här veckan eftersom det är skärtordag imorgon och det passade mig perfekt eftersom jag ska med Findus till veterinären imorgon, så då slipper man stressa med det.
Just nu är det i alla fall strålande sol ute men är lite grått på himlen så ska väl försöka snabba mig idag så att jag inte behöver springa runt i regnväder och dela ut tidningarna, gruvar mig för den dagen då det kommer spöregna då jag tycker att det var nog hemskt med snöstorm.
 
Nä ta och göra mig i ordning och bege sig kanske?
 
 
 

Bilder från gårdagen

 Bjuder på lite bilder från gårdagen
 
Först lite bilder på valparna då vi var ute med dem utanför mamma
"Lillkillen" Cero med rosa halsband och koppel ;)
 
Blev lite trassel ;P
 
Piper
 
Vilda och Alfons
 
Vilda
 
Vilda tyckte att det var roligare att sitta och tugga på kopplet än att springa omkring
 
Sen lite bilder från våran kvällspromenad till sandkammen och strandpromenaden
Svanar vid sandkammen
 
Såklart kunde Gris aka Nova inte hålla sig från att bada trots att vattnet måste varit iskallt.
 
 
 
 
Nova och Jesper
 

Måndag 14/4 2014

Kom nyss hem efter att ha varit hos mamma några timmar. Vi avmaskade valparna och det gick väl sådär då vissa var vildare än andra. Kan garantera att de har vassa tänder nu.
Sedan blev det två svängar ut med valparna på framsidan av huset, var inte alla som gillade det där med att ha koppel på sig och behöva se en massa stora, läskiga fordon. Som tur är så vänjer de sig relativt snabbt.
Ska ut med systeryster och Nova på promenad efter middagen idag och då hade vi tänkt ta med oss en valp, d.v.s den valp som gillade det mest att vara ute och gå.
 
Men först så blir det som sagt middag. Hade tänkt göra köttfärssås och spagetti idag och om köttfärsåsen bara kommer bli hälften så god som den som mamma brukar göra så har jag lyckats rätt så bra ;)
Men är lite för tidigt att börja med maten nu så ska väl pyssla på med lite saker här hemma först. Starta en maskin med tvätt eller något annat tråkigt i väntan på att klockan ska gå kanske?
 
 

Måndag-Lördag

Har hänt en hel del denna vecka...
 
Måndag: 
Först var det jobb 05.55-08.15 och sedan efter det for jag en sväng hem till mamma innan det var dags att bege sig hemmåt och följa med Robert in till stan. Han skulle göra en körlektion för att se hur mycket han behövde öva på innan uppkörningen. 
Innan och efter blev det en sväng på stan och medan Robert körde så gick jag runt en sväng själv. Skulle kolla efter skor men hittade inga som jag var ute efter. Hittade däremot en ny hårborste, nagellack och lite annat smått och gott.

 
 
Tisdag: Plugg hela dagen...
 
 
 
Onsdag: Följde med pappa och L till stan, först blev det lite shopping innan sjukhusbesök. L skulle på undersökning och jag passade på att lämna lite blod medan vi väntade.
 
 
Sedan fyllde ju även lillebror Daniel 18år i onsdags så blev att fara dit och fika när vi kom tillbaka från stan.
 
Torsdag: Jobb och sedan plugg på kvällen.
 
Fredag: Fick promenera ner till Roberts jobb en sväng på morgonen för att lämna hans matlåda och sedan blev det att plugga hela dagen. Hade en uppgift som skulle skickas in (sista för den här kursen!).5 timmar och 18 minuter höll jag på med den innan jag var klar!! Och då var det en massa läsning innan också. 
Var precis så att jag hann på ICA .
 
Idag (Lördag): Håller på att städa och tvätta för fullt! Lägenheten ser ut som en bombnedslag från förra helgens roligheter. (Som jag glömt skriva om men det kommer senare).
Så fortsätta med den "roliga" städningen och hoppas att lägenheten kommer se ut som en lägenhet lagom till kvällen och inte en soptipp som nu...

18år!

Igår blev min irriterande, snälla, jobbiga, roliga, lata, fina, älskade lillebror 18år! ♥
 

Plugg hela dagen

Usch ligger verkligen efter med studierna nu känner jag. Men som tur är så handlar de kommande kapitlen om det som jag läste när jag gick undersköterskeutbildningen så mer repetion än inlärning. Men är ju inte allt man kommer ihåg ändå.
 
 

05.55-8.15

Då har man jobbat från 05.55-08.15 med att dela ut enkäter på tåget. Fick inte ut alla men bra många. 
Kände mig som en zombie när jag vaknade imorse men förståeligt med tanke på hur sent jag somnade igår. Dessutom så vet jag inte hur många gånger Robert har sagt "Glöm inte att du ska upp snart" inatt, men var nog ett antal gånger.
 
Nu blir det att gå och kasta lite plast och tidningar och sedan iväg på apoteket för att hämta ut Findus smärtstillande medicin.
Efter det blir det en sväng hem till mamma för att hälsa på + träffa mina släktingar som kom upp igår kväll från Stockholm. Och efter det blir det hem och plugga innan det är dags att följa med Robert in till stan en tväris eftersom han ska ta en körlektion idag.

Så är lite fullt upp idag också.
 
 
 
 

Min lilla kisse ♥

I fredags så var jag till veterinären med lille Findus eftersom han skulle kastreras. När jag kom dit så fick jag veta det jag redan befarade och det var att han bara hade en pungkula. Så priset höjdes en aning och kunde bli upp emot 1800kr istället för 600kr som det kostar för en vanlig kastrering, beroende på var den satt då.
Frågade om den inte kunde ramla ner av sig själv men eftersom han var så stor nu så var den risken mycket liten.
Robert blev inte så glad på mig när han fick veta att jag lämnat in Findus för kastrering i alla fall men eftersom vi har Mellis och jag inte vill ha kattungar eller mer revirmärkning så hade jag som inget val.
 
Fick veta innan jag for att han kanske hade lite stygn överallt på magen efter sökandet av den "borttappade" pungkulan. Men när jag fick tillbaka honom så hade han bara ett långt stygn på magen. Hon sa att de fick leta runt ett tag innan de hittade den och att det hade gått lättare om han inte varit så lönnfet ;P Fick även kommentaren att han kanske inte ser så stor ut med att han har lite för mycket bukfett. Så nu blir det dietmat ett tag och sedan mat för kastrerade katter.

Ska även hämta ut hans smärtstillande medicin imorgon. Tänkte hämta ut den i fredags men blev så mycket med att först försöka få hem Findus och göra i ordning i sovrummet till honom och sedan göra i ordning hemma eftersom vi skulle få gäster. Så hann inte med det.
Sedan skulle jag gå och göra det igår innan vi skulle in till stan. Gick dit men de som var före mig var så långsamma att jag hade missat tåget om jag stannat kvar tills det var min tur. Så tanken var att hämta ut det på ett apotek i stan men även det glömdes bort i all yrning. 
Men allt har verkat gått bra och det är bara idag som han har visat lite tecken på smärta. Men allt ordnar sig nog imorgon bitti när han får medicinen.
 
 
Han ser inte så vacker ut nu min lilla kisse men såret läker på bra redan.
 
 
 

Jobbat klart, men dagen är inte slut

Då har jag jobbat klart för idag. Hade kommit hem tidigare om det inte vore för att jag var hemma så länge på lunchen. Men gick riktigt bra att jobba idag, haft soligt och fint väder och då tackar man inte nej till att vara ute. Träffade även en kvinna som visade mig blåsipporna som börjat växa utanför dem. Hon berättade även att de hade kommit dit på 60-talet då ett par tagit med sig dem från Uppsala.
 
Nä ska jag iväg på ICA och handla lite till middagen, har ingen aning om vad jag ska hitta på men får kolla runt lite när jag kommer dit. Ska även passa på att posta lite brev då jag liks är där.
Sedan efter middagen så är det bara att städa här hemma eftersom vi får middagsgäster imorgon. Efter städningen blir det att plugga, beroende på vad klockan är då jag är klar. Så fullt upp ikväll och ingen sovmorgon blir det imorgon heller eftersom jag ska till veterinären med Findus.
Full fart hela tiden med andra ord.
 
 
 

Fjärde sanningen

....jag HATAR att skura
 

Det finns säkert ingen som gillar att skura, eller städa alls för den delen. Men jag HATAR det verkligen och då menar jag HATAR! 
Jag brukar alltid överlåta det till Robert om han är hemma och inte har annat för sig. För jag dammsugar hellre hela lägenheten, tvättar alla kläder i garderoben, putsar alla fönster eller diskar alla glas i vitrinskåpet bara jag slipper skura!
 
Men man blev något less på det när man hade valparna. Minst 3 gånger varje dag skurade jag där inne och bytte tidningar åt dem. 
Sedan dess är skurning en syssla som jag gärna överlåter till någon annan!
 
 

Lång dag

Känns som att det kommer bli en lång dag idag då jag har varit vaken sedan 05.00
Jobbade från 05.55-8.15 och sedan har jag stökat undan lite hemma och slöat lite. Nu ska jag fortsätta med städningen och planera vad vi ska äta till middag idag och även invänta mamma som ska komma hit och hjälpa mig att färga håret.
Ikväll ska jag också lägga ut lite bilder från helgen som var eftersom jag har glömt bort att göra det.
 
 
 
 

En resa tur och retur

Var meningen att jag skulle jobba två korta turer på tåget igår, bara fram och tillbaka till stan. Men det blev inget med det eftersom jag inte hade fått några enkäter.
Hörde av mig till dem jag jobbar åt och fick veta att de skickade till adressen där jag är skriven men inte till denna där jag bor som de gjorde sist. Så idag fick jag fara en snabbvisit till pappa för att hämta hem enkäterna så att jag i alla fall kan jobba imorgon.