Fortsättning på dagen

Kom hem för ett tag sedan efter att ha spenderat kvällen nere vid älven och grillat tillsammans med Robert&Robert. Nova kunde inte hålla sig från att hoppa i igen för att hämta pinnar, Torgny han var smart och satte sig på kanten och väntade på att hon skulle komma tillbaka med pinnen och när hon var någon dm från land så gick han i och tog hennes pinne.

Nu blir det i alla fall att göra lite fruktsallad till fikat imorgon på praktiken och sen blir det att gå och lägga sig. Hade planerat att sova för länge sedan men det var så mysigt att sitta vid älven så vi stannade lite längre än planerat.
Men nu har jag inga mer ursäkter så nu MÅSTE jag sova för vill inte gå runt som en zombie imorgon på praktiken.
(Bild: Google)

Sol :)

Idag har det varit soligt och fint ute hela dagen och jag och hundarna började dagen med att sitta på balkongen och bara ta det lugnt, jag satt och läste och lyssnade på musik medan hundarna satt och spanade.
Sen efter att vi suttit och slappat på balkongen en stund så gick vi ner till älven och hundarna (speciellt Nova) skulle tvunget ut i vattnet och bada och hämta saker, både isklumpar, pinnar och en plastflaska vi hittade där.
Nova var överlycklig över att få bada då hon älskar att simma men hon fick inte bada så länge, vattnet är ju inte så varmt än.
Vi ska snart ner till älven igen och grilla och Robert ska fiska lite så vi får se om han får någon fisk, sen så blir det tyvärr en tidig kväll för mig som ska upp klockan 5.00 imorgon.

Dagens kommentar

Daniel tidigare idag när vi pratade om akutsjukvård: "Vi fick träna på framsida stupoläge"
Blev inte riktigt rätt där ;P

Sjuk igen...

Ja då blev man sjuk igen men denna gången slipper jag magsjukan, är bara förkyld. For till praktiken imorse men efter att jag bara hämtat ut mina kläder och gått tillbaka till omklädningsrummet så var jag helt död så ringde upp till praktiken och hörde med dom hur jag skulle göra och hon jag pratade tyckte att det var bäst att vara hemma om man var förkyld, så att man inte råkade smitta någon av barnen.
Sen hann jag bara komma hem så sa mamma att hon skulle in till stan med en vi känner så följde med dom och handlade mat, mycket billigare där än här, så nu har vi mat så att vi klarar oss och har även hunnit med att betala räkningarna.
Hoppas jag är bättre imorgon, vill på praktiken men samtidigt vill jag inte riskera att smitta något av barnen där. Barnen på avdelningen som blir förkylda blir isolerade på sitt rum, undra om det gäller samma sak med dom som jobbar där? ;P
Åh är så j*vla less! Vill inte vara sjuk! Vill vara på min praktik :(

Hicka...

Har en hicka som vägrar försvinna och jag tror att det är fler än jag som är irriterade över den förbaskade hickan :P

Moulin Rouge

Nyss sett min favoritfilm tillsammans med min absoluta favorit, kan det bli så mycket bättre än så här? Tror inte det. Älskar dig mer än allt Robert, glöm aldrig det!


Stockholm i mitt ♥

Om jag har turen på min sida nu så kommer jag att få åka till Stockholm i slutet av maj och träffa min underbara släkt, saknar er så jävla mycket!

♥ The greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return ♥

Fredagsmys!

Ikväll blir det fredagsmys med djuren, hade hoppats på att få ha min sambo hemma i helgen, men man kan inte alltid få som man vill.
Så ska proppa i mig en massa onyttigt och ladda batterierna inför nästa veckas praktik som kommer bestå av 3 dagturer och 2 kvällsturer, så kan vara bra att vara utvilad innan dess.

Hundparty?

Funderar på om hundarna har fest så fort vi går utanför dörren men tanke på hur mycket hår det är här varje dag. Annars så tycker man att dom borde blivit nakenhundar för länge sedan :P
(Bild: Google)

Otrevliga människor...

Jag gillar inte otrevliga människor, det tror jag inte det finns någon som gör. Idag så mötte jag i alla fall en sån här otrevlig människa. Skulle hämta ut ett paket åt Robert och det hela slutade med att jag bröt ihop inne på bussgods på grund av den här otrevliga människan som skrek åt mig och fick mig att känna mig dum och mindre värd än vad jag egentligen är.
Robert säger att jag inte ska ta åt mig men vissa gånger är det svårt att inte ta åt sig och det här var ett sånt tillfälle. Att han sedan sa till Robert att jag var en lögnare och att de hade haft för många kriminella där på sistonde som om jag vore en sån fick det inte att kännas bättre för mig.
Hade han bara bemött mig på ett mer korrekt sätt så hade det inte behövt bli så här, men varför skrika på sina kunder och säga elaka saker? Och när jag snällt sa åt honom att han inte behövde vara så otrevlig så blev det bara värre.

Sjuk...

Ligger hemma och är sjuk men känner att det börjar gå åt rätt håll nu i alla fall. Började i söndags med att jag frös som en tok trots massor med kläder och 2 täcken, feber :( Sen så blev det inte bättre av att jag kräktes på kvällen.
Igår var det feber, illamående och magproblem så det blev ingen praktik för mig. Sa till dom att jag skulle bli borta måndag och tisdag till att börja med så är hemma idag med.
Har inte vågat äta nånting än eftersom jag blev jätte dålig igår efter bara några skedar ris och sen så känner jag inte så stor aptit heller.

Men nog om det tråkiga. Igår for Robert och köpte en ny dator till oss vilket behövdes då den gamla börjat krångla. Den här är mycket snabbare och mycket bättre än den gamla. Det enda som saknas på den nya är en ingång för minneskort men man kan ju inte få allt.
Vi kommer ha kvar den gamla och ha som pluggdata till mig, den funkar ju även om den krånglar ibland.

Om man drömmer om Paris...


Fredag den 13e (april)

Idag är det fredag den 13e men absolut ingen otursdag för mig. Vaknade av att det var strålande sol, hade gärna varit ute hela dagen och inte kommit in förrän det blev mörkt om det inte vore för all tvätt i källaren och alla dammråttor i lägenheten, måste göras idag då det lät som att det skulle komma folk hit ikväll och då vill man ha någorlunda fint hemma i alla fall.
Men hur länge dom kommer att stanna vet jag inte, det beror på om Robert ska jobba imorgon eller inte. Hade varit bra om han jobbade då det blir extra pengar till oss och det kan behövas just nu när Torgny snart ska kastreras.
Men innan alla kommer så har vi blivit bortbjudna på middag, blir att äta röding :)

Promenad

Har nyss kommit hem efter 1.5 timmes promenad med Sandra, Isabella, Alma, Elliot, Daniel och hundarna. Tyvärr hade vi inte tur med vädret och det blev en kortare promenad än vad vi hade planerat men det var härligt att vara ute och gå i alla fall.
Daniel och Roya
Isabella och Torgny
Roya och Nova :)
Sandra fick lite bråttom då Elliot var så ledsen

Nu ska jag i alla fall sätta mig i soffan med en kopp vaniljte och vänta på att maten ska bli klar och sedan tror jag att det blir soffläge hela dagen.

Väntar på min älskling ♥

Sitter och väntar på att Robert ska komma hem, när han kommer hem så blir det promenad och efter det blir det att fara och äta pizza och sen bara mysa och ta det lugnt hela dagen ♥

Gamla bilder

Satt och skannade in en massa bilder till datan igår, massa bilder från när jag och mina syskon var yngre :)
Funkade riktigt bra och trodde inte att bilderna skulle se så bra ut.

 

 

 


Fri från skolan ett tag

Igår så var det sista dagen i skolan på ett bra tag framöver. Nu blir det först en veckas lov (även om lärarna inte vill att vi komvux elever kallar det för lov, men jag anser att vi har lov). Sen efter "lovet" så börjar praktiken, praktiken som man både ser fram emot och är jätte nervös över. Ska ringa till min praktikplats i veckan som kommer och fråga om schema m.m
Sen efter praktiken är det bara 2 veckor kvar i skolan och då är man förhoppningsvis färdigutbildad, har några kurser som inte är helt klara än.
(bild:google)
Men önskar er alla en trevlig påsk och ett trevligt LOV till alla er som har det!

Lördag = Shopping!

Tänk om man hade haft mycket pengar då hade jag velat shoppa jämt, fast jag tror att man skulle bli less på det i längen. I lördags blev det i alla fall shopping tillsammans med mamma, Daniel, S och hennes dotter. Hade riktigt roligt.
Daniel fick en ny kostym och jag trodde aldrig min lillebror kunde se så fin och vuxen ut, hon som hjälpte oss blev så förvånad när vi sa att det bara var 9an han skulle gå ut och inte ta studenten som hon trodde. Men han blev riktigt fin och får lägga upp bilder på honom sen efter examen :)

Sen handlade jag lite saker hem, blev många stora saker och är glad att vi fick skjuts hem för det hade varit lite jobbigt att släpa sakerna på bussen eller tåget. Det jag handlade var:
* En skrivare med skanner, nått som vi behövt ett tag så är glad att vi äntligen fått tummen ur och köpt en och nu slipper jag sitta och skriva av alla uppgifter från skolan för hand.
* En kylplatta till våran dator då datorn hela tiden stänger av sig då den blev varm hela tiden, men nu funkar den hur bra som helst.
* En ny grill, vi hade en liten bordsgrill innan men den är det inte mycket kvar av och delarna + ett fiskedrag ligger för tillfället på ICAs tak.
* Sen fick jag även investera i en ny tvålpump, var så nöjd med den andra då den passade in så bra i vårat badrum men efter 6 dagar var den i två delar, går vilt till här hemma :P Nä den stod inte så stadigt på vårat lutande handfat och dessutom var den i porslin...men nu har vi en ny (inte lika fin) i plast!