Uppehåll p.g.a sjukdom

Ja nu har jag legat sjuk sedan i måndags kväll och det verkar inte vilja ge med sig i första taget. Är less på att ligga som ett däckat kolli i soffan med endast 4 kanaler på tvn! :(

♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta

Det som får mig att börja gråta är när jag står och hackar lök, nej skämt åsido även om det är en del sanning i det jag just skrev.
Men om jag nu ska vara seriös så finns det en sak som jag blir så arg över att jag börjar gråta, mest av medlidande men också av ilska. Och det är djurplågeri/djurtester.
Kom ihåg för några år sedan när jag och en kompis satt och kollade på en film där dom skulle ta päls från ett djur, dom hängde det uppochner och skar av skinnet på det stackars djuret som fortfarande levde. Man såg hur det sprattlade och skrek av smärta.
Nej detta gör mig så förbannad, och vem fan behöver päls idag? En gång i tiden använde människan det för att överleva men idag används det för att visa att man har pengar och status. Men jag struntar totalt i båda delarna och lever hellre som en fattig förlorare än som en rik människa med dåliga värderingar.

Ett annat klipp som fick mig att gråta floder var när dom testat saker på en kattunge, dom hade separerat mamman och kattungen i burar och kattungen som knappt kunde gå eller se skrek och for rakt in i gallret flera gånger samtidigt som mamman jamade och ville ha tillbaka sin kattunge. :(
Ja man blir så förbannad och ledsen över att sånt här sker.

Stan ikväll!

Ikväll bär det av till stan för att fara och äta och sedan fara på krogen. Vi hade egentligen planerat att åka in bara Robert och jag, gå runt och titta i affärer, äta, gå på bio och sedan gå på krogen. Men det blev lite ändrade planer.
Huvudsaken jag slipper äta på frasses eller någon pizzeria så är jag nöjd, jag vill ha riktig mat för en gångs skull.
Hoppas att kvällen blir rolig i alla fall :)

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Det som får mig att må bra är:
* Att umgås med min sambo, min familj eller mina vänner.
* Choklad, det finns fan inget bättre, men gillar inte mörk choklad tycker det är för starkt.
* Djuren kan också få mig på bättre humör, ibland när det är något så kan dom komma fram till en och lägga sig bredvid och lägga huvudet i ens knä, tror att dom känner på sig att något är fel och att dom måste trösta ;P

Redo för advent

Var så less på våra adventljusstakar så jag gjorde en egen istället :)

Livet är inte dagarna som går, utan dagarna du minns.

Sitter och funderar på vart alla dagar, veckor och månader har tagit vägen. Det känns som att det var igår min lilla Nova fick sina valpar och vi hade hela lägenheten full med kissande & bajsande matvrak som åt 9kg i veckan :P
Nästa vecka så blir lilla Torgny 7 månader gammal!

♥ Dag 22 – Det här upprör mig

Jag blir upprörd över små saker men just för tillfället så är det bara en sak som irriterar mig och det är allt glas som ligger överallt, speciellt på gångbanorna eller på andra liknande ställen där jag brukar promenera med mina hundar.
Igår fick jag zick zacka (stavning?) och gå ut på vägen för att förhindra att någon av dom skulle trampa i glaset.
Och nu kommer jag låta som en sur gammal tant men vad får dom ut av det? Varför är det så roligt att kasta glasflaskor? Har ibland sett bilar köra förbi huset vi bor i och sen ser man hur dom vevar ner rutan och ut kommer en glasflaska som landar på parkeringen i tusen bitar.
Jag tänker först och främst på hundarna men även på min ekonomi, vad skulle hända om dom trampade i glaset? Jo det skulle bli veterinären nästa och jag vet att det går på runt 3000kr att ta ut en krok på en liten kattunges tass, hur mycket kommer det då inte att kosta att ta ut glasbitar ur tassen på en hund?
Så nu har jag fått gnälla av mig lite, kommer knappast bli någon förbättring på det här så jag och hundarna får fortsätta att gå på vägen där det är glasfritt.
(Bild: Google)

Före och efter

Lite före och efter bilder på lägenheten, tycker att det blev mycket bättre efter men bilden gör det inte rättvist eftersom det ser mycket bättre ut i verkligheten.

♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick

 

Den här bilden tog jag i stugan för några år sedan, helt underbar tycker jag. Trodde inte att den skulle bli så fin när jag tog bilden eftersom jag tog den med mobilen, men jag hade fel.

Och eftersom en bild säger mer än 1000 ord så ska jag inte skriva så mycket mer om den här bilden.

(Såg nu att jag även hade med den här bilden på min header)


♥ Dag 20 – Den här månaden.

Vart har den här månaden tagit vägen? Det känns som att det var igår som jag började på praktiken och det var den  31 oktober! Och nästa vecka är min sista vecka!!
Ja lite om den här månaden då, även om det känns som att tiden bara har sprungit förbi så har jag hunnit en hel del.
Jag har, som jag nämnde tidigare, börjat praktik och jag trivs riktigt bra där. Synd bara att det snart är slut när man börjar komma in i alla rutinerna.
Sen så har jag och Robert varit duktiga och rensat en massa äckliga förråd här uppe och för det får vi gratis hyra i 3 månader!!
Sen har jag även fixat om lite här hemma och imorgon blir det mer av det då julgrejerna ska fram :)

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag

Ja det finns ju mycket som jag ångrar här i livet. Men är det inte så att man ska lära sig av sina misstag?
En sak som jag ångrar jätte mycket är att jag och Robert inte tog oss tid att besöka våran vän som låg sjuk i cancer tidigare i år, jag vet egentligen inte varför vi aldrig var dit. Det är något jag kommer att ångra resten av mitt liv, eftersom vi aldrig kommer att få träffa honom igen.
Men du ska veta att vi saknar dig och vi har ju fortfarande alla underbara minnen <3

Tack mamma <3

Fina "sockar" som mamma har stickat och sedan tovat. Kan lova att dom är riktigt sköna speciellt om man fryser mycket om fötterna och det gör jag, så vet vad jag ska gå runt med ikväll.
Dessa hittade vi på secondhand, mamma var snäll och köpte dom till mig och dom kommer att passa perfekt på mitt vardagsrumsbord i jul. :)

Okej jag ger mig

Jag gillar inte vintern, kylan, snön och kläder som får mig att se ut som michelingubben, nej det är ingenting för mig.
Men nu när jag sitter och lyssnar igenom mina jullåtar så vill jag att snön ska komma för det känns helt fel att sitta och lyssna på dom och sedan titta ut och se barmark och vattenpölar.
Det är ju första advent nästa vecka, och jag vägrar julpynta utan julmusik och jag vägrar lyssna på julmusik utan snö.
Så nu är det upp till moder natur om det ska bli något julpynt hemma hos oss i år eller inte. ;)

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Ja det här var en konstig rubrik tycker jag, min favoritfödelsedag. Kan man ha en favoritfödelsedag?
Men om jag nu ska välja vilka födelsedagar som var mina favoriter så var det när jag var liten och vi fortfarande bodde i vårat hus, mamma och pappa hade gjort i ordning ladugården/garaget så att man kunde bo där och på övervåningen så hade vi ett jätte stort rum och där uppe brukade vi vara när jag fyllde år.
Ett år fick jag en tårta som såg ut som en kanin med vit och rosa grädde på, en riktigt söt tårta som pappa gjort.
Här är en bild från ett födelsedagsfirande där uppe, tyvärr så kan man inte ser hur stort rummet är på den här bilden, men det är i alla fall jag som fyller 4 år, min storebror Anders och en av våra grannar.
Jag hade ingen bild på kanintårtan på datorn men får fixa det till någon annan gång.

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne

Jag har så många roliga minnen så det är svårt att bara ha ett favoritminne men skriver om det som först poppar upp i skallen just nu och det är två roliga händelser med min kompis S.

Jag var med S och hennes kille och badade en sommar och helt plötsligt fick vi för oss att lura honom. Så vi sa att vi skulle gå på toa men när han vände sig om så sprang vi och gömde oss bakom toan och sedan sprang vi bakom oklädningsrummen och sen la vi oss ner i sanden och kollade på honom när han snällt stod kvar och väntade utanför toan hur länge som helst xD Fan vad vi skrattade åt honom. Men det som var mindre roligt var all sand som hamnade överallt.

Det andra minnet är när jag och S for till samma badställe fast sent på kvällen, tror inte att vi badade nånting då men grillade gjorde vi. Nu är ju inte vi som alla andra så vi grillade inte korv eller något annat som är vanligt att grilla utan vi grillade muffins och nötter. Ja man tar ju vad man har, men så gott blev det faktiskt inte. Muffinsen blev mycket godare än nötterna för dom blev riktigt äckliga! xD

Torgny <3


♥ Dag 16 – Min första kyss

Jag har inte så mycket minne av min första kyss, mer än att den var totalt värdelös och jag vet inte ens om jag vill kalla den min första kyss.
Så tar min första med Robert istället för det är faktiskt en ganska komisk händelse.
Det började med att jag och min kompis åkte buss, jag skulle hem till Åsele och hon hem till Bjurholm, men innan vi kom till Bjurholm så sa hon att jag var tvungen att hjälpa henne med en sak och det var att hon skulle få ciggaretter av Robert (som jag inte kände då men hade träffat några gånger) och för att hon skulle få det så hade hon lovat att han skule få ge mig en puss.
Efter lite övertalning så gick jag med på det, gick ut ur bussen, gav han en puss framför alla stirrande människor och sedan gick jag in och satte mig igen innan bussen åkte iväg till Åsele utan mig.
Sen var det inte mer med det.

Våran andra är också ganska rolig, efter att ha umgåtts med min kompis en hel helg och dessutom lärt känna Robert bättre så ville han skjutsa mig till Vännäs på söndagen eftersom jag skulle vara här i en vecka.
Han frågade när han släppte av mig om vi kunde träffas senare på kvällen och det gjorde vi och efter att ha åkt runt i hans bil några timmar så skulle han lämna av mig hemma men förväntade sig att jag skulle pussa honom och jag satt och var nervös och drog ut på det i flera timmar så där satt vi som två fån, men det var även den händelsen som gjorde att vi blev tillsammans <3

Försvunnet inlägg

Ser nu att jag missat dag 10 på mina dag för dag inlägg. Vet att jag har skrivit det men måste ha råkat ta bort det för det finns inte kvar och det finns inte heller på utkast.
Jaja spela roll, det var liks ett väldigt tråkigt inlägg om ni frågar mig ;P

Nu snart är det praktik som gäller, undra vad jag kommer få göra idag.

♥ Dag 15 – Mina drömmar

Den här rubriken kan man ju tolka på två olika sätt, drömmar som man har i livet och drömmar som man drömmer om på nätterna.
Jag har valt att tolka den på båda sätten men mer åt mina framtidsdrömmar.

Om jag nu börjar med drömmar som jag drömmer om på nätterna, jag har en bok där jag brukar skriva ner mina drömmar men det blir långt mellan gångerna så den lilla boken har räckt från 2004 fram tills nu. Jag vet inte varför jag började skriva ner dom, tror mest det var som en rolig grej och nu när jag läser vissa drömmer som jag skrivit ned så kan jag faktiskt komma ihåg den drömmen, andra minns jag inte för 5öre.

Och nu mina framtidsdrömmar.
Jag drömmer om att gifta mig och känner på mig att det inte är långt bort, drömmen är att gifta sig i kyrkan, ha en fin klänning, mycket blommor, hela släkten är där, tre rätters middag och en stor tårta. Men verkligheten och ekonomin ser lite annorlunda ut och har tänkt på en sak och att även om jag har ett stort bröllop med hela släkten eller ett litet med bara Robert, jag och några till så får jag ju ändå det jag vill ha i slutändan och det är Robert.
Min andra dröm är att köpa ett hus, helst så ska det ligga nära vattnet för tycker att det är så fint och så kan Robert fiska hur mycket han vill.
Sen så skulle jag även vilja ha barn för annars skulle det bli väldigt tomt i huset.

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag


♥ Dag 13 – Den här veckan

Hade ju tajmat in det här inlägget precis så att jag skulle skriva det på söndagen så att jag kunde berätta om hela veckan som gått, men så glömde jag totalt bort det när jag kom hem igår.
Så just nu låtsas jag att det är söndag idag och skriver både dag 13 och dag 14 idag :P

Måndag: Var meningen att jag skulle ha praktik men mådde inte så bra så stannade hemma och tog det lugnt istället.
Tisdag: Fortfarande sjuk men blev bättre under dagen, så på kvällen började vi rensa i några förråd på vinden, vi ska få betalt för jobbet sedan när vi är klara.
Onsdag: Praktik till klockan 15.00 och for ut och åt tillsammans med Robert och en kompis till oss. Sedan på kvällen så var jag duktig och rensade lite av all våran tvätt i tvättstugan.
Torsdag: Var ledig och förkyld, tog det så lugnt som jag bara kunde fram tills klockan 15.00 då gick jag upp på vinden och fixade och sedan körde vi ett lass till tippen.
Fredag: Satt med en läxa hela dagen sen praktik från 15-21. På kvällen när jag kom hem var det fest här men den varade inte så länge.
Och när alla for blev jag sittandes vid datan och beställde hem lite saker från ellos och jotex :) Bilder kommer sen.
Lördag: Praktik 8-20, var jätte trött när jag kom hem men ändå bestämde jag och Robert oss för att sitta i soffan och mysa till polisskolan 6. Det slutade med att jag somnade men sen vaknade jag till och bara en stund senare somnade Robert. Sa åt honom att vi lika gärna kunde gå och lägga oss om vi sov mer än vad vi såg på filmen.
Söndag: Praktik 9-21, ringde och pratade lite med pappa eftersom det var fars dag och åt även middag från frasses med Robert när jag hade rast :P
Kunde inte somna förrän sent inatt men det gjorde inte så mycket för idag är jag ledig så det blev sovmorgon.

♥ Dag 12 – I min handväska

I min väska ligger just nu bara en massa ointressanta saker som en kalender, en svenska bok, ett pennfodral med onödigt mycket pennor i och en pin eller vad det nu kallas, som jag fick från facket när dom kom till skolan för några veckor sedan.
Så detta blev ett kort och tråkigt inlägg.

♥ Dag 11 – Mina syskon

Nu ska jag skriva lite om mina syskon, har 7 stycken varav 6 av dom är halvsyskon. 4 på mammas sida och 2 på pappas sida.
Börjar med dom på mammas sida.

Börjar med Göran som är mammas första barn, hon fick honom när hon var 18år gammal. Göran bor i Stockholm och har två barn. Förut så träffades vi minst en gång om året, antingen så kom dom till oss eller så for vi till dom. Men nu är det inte så längre och det tycker jag är tråkigt.
Fick i alla fall träffa Göran i somras och hans äldsta dotter :)
Sen så kommer Patrik, han bor också i Stockholm och har en dotter. Dom har jag inte träffat sedan 2007 men hoppas att jag får träffa dom snart.
När jag var liten så träffade jag honom ganska ofta eftersom han inte bodde så långt ifrån oss.
Han är precis som min lillebror Daniel, dom pratar likadant och ibland fattar man inte vad dom surrar om, men en sak är säkert Patrik är riktigt rolig och har flera gånger skrattat så mycket att jag fått ont i magen när jag pratat med honom.
Sen så är det Magnus, han bor här i Vännäs och har 5 barn. Vet inte hur länge han har bott här i Vännäs men det är länge. Han jobbar på hemtjänsten där han har jobbat i flera flera år.
Vissa säger att jag och Magnus är lika, utseendemässigt. Det är nog endast 1% av alla som jag har träffat som har sagt att vi inte är det. Jag förnekar det starkt och kommer nog alltid att göra det, inte för att det är nått fel på honom utan mer för att jag inte vill se ut som en kille :P
Och nu har jag kommit till min enda syster, Sandra. Sandra har 4 barn och bor här i Vännäs. Även hon jobbar på hemtjänsten.
Förutom min lillebror så är Sandra den av mina syskon som jag har mest kontakt med. Och jag kan verkligen prata om allt med Sandra. Är lite sur på mig själv att jag inte har tid att träffa henne oftare men det ska snart bli ändring på det.
Sandra är nog den snällaste personen man kan hitta, hon är snäll mot alla, även mot personer som inte förtjänar det.
Nu har jag skrivit om alla syskon på mammas sida och har nu kommit till dom på pappas sida
Och jag börjar med Göran, ja jag har två syskon som heter det.
Göran bor i Vilhelmina, eller rättare sagt en bit utanför men kommer inte på vad det heter så skriver att han bor i Vilhelmina.
Han jobbar som undersköterska om jag inte är helt ute och cyklar så vi kommer ha samma utbildning sen när jag är klar :)
Göran är nog den som jag har träffat minst av alla mina syskon, trots att vi bott så nära varandra.
Sen så har jag kommit till Anders, han bor i Älvsbyn och jobbar på polarbröd. Tidigare i år så fick han sitt första barn, en liten dotter.
Anders träffar jag inte heller så ofta men han är den som alltid kommer ihåg mig när jag fyller år och jag får alltid julklappar av honom.
Han är som en stor nallebjörn, snäll och rolig :) Och han skämtar alltid när man träffar honom så man kan inte bli annat än glad.
Och sist men inte minst, eller jo minst är han ju eller i alla fall yngst, är min lillebror Daniel.
Det finns så mycket att säga om Daniel så jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
Han bor just nu i Åsele och går sista året på högstadiet, vad han ska gå sen han jag ingen aning om och det tror jag inte att han har heller.
När Daniel föddes blev jag så ledsen att det var en kille så dom fick sätta mig på bron tills jag lugnat ner mig. Jag hade ju önskat mig en lillasyster som skulle heta Maria.
Och jag blev inte gladare på honom när han visade sig vara allergisk mot mina katter och speciellt inte när min katt nyss fått kattungar. Sen blev jag ännu surare några månader efteråt när det visade sig att kattallergin egentligen var mjölkallergi.
Man kan inte säga att jag och Daniel har varit bästa vänner under våran uppväxt. När han lärde sig gå i gåstolen så tyckte han att det var roligt att köra på mig och skratta, och något som han tyckte var ännu roligare var att dra mig i håret tills jag skrek eller bita mig i armen tills jag hade stora blåa bitmärken på armarna.
Men trots att han var ett litet monster så skröt jag endå om honom, han var riktigt stark när han var liten och så kunde han nästan alla bilmärken på bilarna som körde förbi.
Idag så bråkar vi inte, vi har ingen anledning till att göra det.
När jag umgås med Daniel så kan jag vara hur barnslig eller hur seriös jag vill, jag kan vara mig själv helt enkelt.
Jag hoppas verkligen att han får flytta hit snart så att vi kan umgås oftare än på helger och lov.
Och bara för att jag skrev så mycket om Daniel så blir det lite extra många bilder på honom.
Jag, mamma och nyfödda Daniel på BB
Jag som ger Daniel välling
Dreggel Daniel med sin älskade napp, kom ihåg när tandläkaren sa åt honom att han var tvungen att sluta med napp och att han kunde skicka dom till tomten istället. Då blev han så arg och sa att han önskade sig en bilbomb i julklapp så att han kunde spränga tomten. Och då var han runt 4-5år gammal.
Ja den här bilden på Daniel får avsluta det här inlägget om mina syskon. Älskar dom alla jätte mycket och hoppas att jag någon dag ska få en bild på oss allihopa tillsammans.

Praktik hela helgen

Idag är jag ledig och laddar upp batterierna för den kommande helgen då jag ska ha praktik.
Imorgon är det 15-21 som gäller, lördag 8-20 och söndag 9-21.
Blir väl även att ta med sig läxorna dit så att man har något att göra på kvällarna.

Förkyld :(

Har gått och blivit förkyld och det är inte ett dugg roligt. Det började igår kväll med att jag fick lite små ont i halsen när jag gick och la mig, men tänkte att det nog skulle gå över.
Men inatt så har jag vaknat flera gånger av att det gjort jätte ont i halsen och samtidigt drömt om att jag haft ont i halsen och knappt kunnat prata.
Nu fyser jag och snorar också och det är tur att det bara är två timmar kvar på praktiken för sedan ska jag gå hem och sova. Är glad att jag är ledig imorgon, då blir det att vila ut så att man orkar med att jobba i helgen.
(Bild: Google)

♥ Dag 9 – Min tro

Nionde dagen och jag ska skriva om min tro, jag är egentligen inte särskilt troende. Trots det så kommer jehovas hit nästan varje vecka nu och jag har inte mage att stänga igen dörren framför ansiktet på dom eller på annat sätt vara otrevlig, men sen så pratar dom mer om hundarna än vad dom pratar om bibeln.
Förut så trodde jag på ödet, om nu det räknas till en tro. Jag trodde att allt som hände en var förbestämt. Men sen så gick det några år då allt bara gick neråt för mig, som att jag halkat i en brant nerförsbacke och efter det har jag inte trott på ödet.
Fast någon gång händer det att jag tänker att: Ja det där måste vara ödet.

♥ Dag 8 – Ett ögonblick

Nu är jag på dag 8 och ska skriva om ett ögonblick. Jag vet inte riktigt vad som menas med ett ögonblick men har bestämt mig för att skriva om ett lite speciellt ögonblick i mitt liv, dagen då jag och Robert förlovade oss.

Man tycker ju att en förlovning ska vara något romantiskt, det tycker jag i alla fall. Men kan säga att våran förlovning var långt ifrån romantisk, mest för att Robert inte är den romantiska typen och han kommer nog aldrig att bli det heller, men han försöker så gott han kan.
Kan ju börja med att berätta att det endast är jag som har en ring, lite som i USA. Det hela började med att vi länge pratat om att förlova oss och när jag fyllde 18år så sa Robert att kan vi inte gifta oss istället? Vilket vi även hade pratat om.
Jag sa till honom att jag ville vara förlovad ett tag först. Och han sa visst men då köper vi bara en ring till dig och sen köper vi varsin ring till den dagen då vi gifter oss.
Sagt och gjort, jag for och tittade på ringar en dag då jag liks skulle följa med mamma till guldaffären. Hittade bara en ring som jag blev förtjust i och tänkte den SKA jag bara ha, den ringen ska bli min förlovningsring.
Skickade till Robert att jag hittat den och vi for och kollade tillsammans.
Hon i kassan tyckte att det var ett dåligt val och att det inte ens var en förlovningsring men jag ansåg att eftersom det var jag som skulle ha den så skulle det även vara jag som skulle få bestämma.
Ringen var lite för stor och fick skickas in för att förminskas, vilket jag tyckte kändes som en evighet.
Nu kommer jag till dagen då vi förlovade oss. Robert fick veta att ringen hade kommit och jag sa att jag inte ville följa med utan att han skulle hämta den och ge den till mig, jag hade fått en fix idé om att han skulle ställa sig på knä och fria som i filmer eller i alla fall sätta den på mitt finger.
När Robert kom hem så kastade han asken med ringen i rakt i skallen på mig och sa "här har du" och sen gick han och satte sig och kollade på tv xD. Inte det som jag hade tänkt mig.
Satt länge i sovrummet och kollade på den och försökte få Robert att i alla fall sätta den på mitt finger. Tror inte att han gjorde det utan att jag fick göra det själv.
Men fick i alla fall veta att han träffat mamma på vägen hem och sagt att äntligen var den här och så hade han sett jätte glad ut. Så vet att han väntat på den dagen lika mycket som jag även om han inte visade det på samma sätt.

Ja det var ett ögonblick i mitt liv, varför jag valde att berätta om just det här vet jag inte, det kändes bara som en rolig sak att skriva om.
Nu har vi varit förlovade i över 2 år och än så länge är vi inte gifta, men känner på mig att det inte är långt bort.

Hundgodis

I lördags så testade jag att göra hundgodis för första gången, hittade receptet i en tidning. Gick inte så bra från början men resultatet blev rätt okej och hundarna gillade det. :) Var även fler än hundarna som åt det, det är lätt att lura folk när godiset såg ut som kakor.
Inte för att det innehåll något vidrigt, utan bara kokad lax, vatten, mjöl och olja.

Dag 7 – Min bästa vän

Har hamnat lite efter när det gäller att skriva det här. Skulle egentligen skriva dag 9 idag. Men egentligen så spelar det ju ingen större roll.
Jag tycker att det är svårt att bara välja ut en bästa vän, jag har i alla fall minst 3 stycken som jag räknar som mina bästa vänner. Så tänker skriva lite kort om alla 3.

Den första är B (skriver inga namn men personerna vet själva vilka dom är). Hon och jag har varit vänner sedan 7an, så vi har varit vänner i ca 7år.
B är en person som jag verkligen kan lita på och vi har många roliga minnen tillsammans. Har nog mest minnen från sommaren 2010, då var vi med varandra nästan hela sommaren och hittade på en massa bus.
Nu har jag inte träffat henne sedan februari, då vi bor så långt ifrån varandra. Men vi skriver brev till varandra. Jag tycker att det är mycket roligare att skriva brev än att skriva tex sms eller mejl då det är mer personligt.

Den andra är S, vi har väl känt varandra nästan hela livet då vi är släkt med varandra. Från början var vi inte vänner, utan tvärtom vi var ovänner, när vi var riktigt små så kastade hon klossar i huvudet på mig :P
Men sen en dag när jag var med hennes syster så följde hon med och vi blev riktigt bra vänner och har varit det sedan dess, även om vi har blivit osams flera gånger p.g.a småsaker så har vi alltid löst det och blivit vänner igen.
Det är S jag pratar med om jag vill ha råd, vi tänker verkligen lika och har oftast samma problem så vi kan hjälpa varandra. Något annat som vi har är lika sjuk humor som inte många förstår sig på.

Och sist men inte minst så är det Robert, min sambo. Det skulle vara konstigt om han inte var min bästa vän. Vi har verkligen gått igenom allt tillsammans och varje motgång som vi har mött på vägen har inte gjort vårat förhållande svagare utan tvärtom det har blivit starkare.
Robert är verkligen den personen som jag kan säga allt till och vi känner verkligen varandra utan och innan.

Det var lite om mina bästa vänner och jag är så glad att jag har dom alla tre.

♥ Dag 6 – Min dag

Ja nu är jag hemma från stan och ska berätta lite om min dag.
Idag så vaknade jag halv 7 eftersom jag skulle iväg på praktiken klockan halv 8. När jag kom dit så fick jag hjälpa till att städa allmänna utrymmen m.m fram till lunch.
Gick hem och åt lunch som fick bli en väldigt enkel lunch, havregrynsgröt. Även om hälften av gröten var fastbränd på botten i kastrullen.
Gick tillbaka till lunchen och vi fortsatte att städa golven och efter det blev det go fika, fransk choklatårta. Sen blev det även så att jag fick sluta en timma tidigare idag.
Efter att jag kom hem så satte jag mig och väntade på lillebror Daniel, vi har varit inne i stan och kom hem för ca 45 minuter sedan. Han köpte 2 spel och sedan for vi och åt eftersom alla affärerna stängde tidigt.
Jag som inte skulle köpa något kom hem med 2 tidningar och godis till mig och en stor energidryck på litersflaska till Robert.
Nu blir det att städa lite här hemma och sedan är det dags för sängen, känner mig helt slut i kroppen.

Snart bär det av

Snart ska jag och min lilla lillebror in till stan. Jag ska inte handla något, eller försöka i alla fall. Eller får liks inte handla något för Robert. Men ett par nya vinterskor hade inte varit helt fel, om det nu blir någon vinter i år, har vi tur så slipper vi det.
Ja nu blev det bara en massa svammel känner jag. Skriver "dagsinlägget" senare, idag ska jag berätta om min dag så det blir ju bra att skriva när jag kommer hem från stan.
Avslutar det här inlägget med en gammal bild på mig och lillebror :)
Olika är vi, men tro det eller ej vi är helsyskon.

7.30-15.00

Idag har jag praktik 7.30-15.00 och hoppas på att det händer lite mer än igår. Vet att jag ska hjälpa en person att städa, så lite kommer jag att göra.
Sen när jag har slutat så ska jag till stan med min lillebror Daniel som ska kolla på lite saker, troligtvis spel om jag känner honom rätt.

♥ Dag 5 – Vad är kärlek?

När man tänker efter så kan kärlek vara nästan vad som helst. Man kan ha kärlek till en person, kärlek till ett intresse eller en hobby och kärlek till ett djur.
Vissa visar ju även kärlek till byggnader eller andra materiella saker. Har ju hört om folk som blivit tillsammans med både eiffeltornet och berlinmuren och dom här personerna är väl även gifta med dom här sakerna.
Men jag tror nog att kärlek till en person eller ett djur är det som är vanligast. Jag känner kärlek till Robert, min familj, mina vänner och såklart mina underbara djur.
<3

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag

Önskar att jag hade tagit fina bilder att visa upp på dagens alla måltider, men det har jag inte så får nöja mig med att skriva om dom istället.
Till frukost åt jag: En tallrik med fil och flingor, så mycket mer hann jag inte äta. Är liks så seg på morgonen.
Till lunch åt jag: Bacon med creme fraiche, grönsaker och bulgur.
Middag har vi inte hunnit äta än men ska börja med den nu, det blir torsk med fetaostpesto (nått man kan köpa på affärn klart i påse som man lägger på fisk) och sedan nån sorts tomatsås (som också finns färdigt till fisk). Till det ska jag försöka göra hemmagjord potatismos med dill.
Önska mig lycka till för jag är kass på att laga mat.

15-21

Idag är det andra dagen på praktiken och jag ska vara där 15-21 så idag fick jag sovmorgon. Även om vissa inte skulle hålla med om att sova till 9.00 är sovmorgon.
Ska bli intressant att få se vad som händer idag, ska även träffa min handledare för första gången, hon var inte där igår. Även om jag inte kommer att gå med henne hela tiden så kommer jag gå stora delar av tiden tillsammans med henne.

♥ Dag 3 – Mina föräldrar

Då är jag inne på dag tre och ska nu skriva lite kort om mina föräldrar.
Börjar med min mamma, Marguerite Näslund (kallas för Maggie)
Hon kommer ursprungligen från Stockholm men har bott "här uppe" i flera år. När hon var 18år fick hon sitt första barn, min äldsta storebror Göran. Och hon har sedan dess fått 5 barn till varav 2 med min pappa, jag och min lillebror Daniel.
Hon är jätte duktig på att sticka och virka och vet inte hur mycket hon hinner göra på en vecka, men kan säga en sak, det är inte lite. Så vill jag ha nånting stickat så frågar jag alltid mamma.
En sak kan man vara säker på när det gäller min mamma och det är att hon alltid ställer upp, oavsett vad. Hon har varit ett stort stöd för mig många gånger.
Det här är min pappa, Enar Hansson. Han bor i Åsele tillsammans med min lillebror Daniel.
Innan han träffade min mamma så hade han två barn, mina bröder Göran och Anders. (jepp jag har två bröder som heter Göran).
Om jag bara fick beskriva pappa med ett ord så skulle det vara ordet mångsysslare. Han klarar verkligen av att ha många bollar i luften.
Och även han är bra på att ställa upp i vått och torrt och han finns alltid där när man behöver honom.

Det var lite grand om mina föräldrar, vet inte vad jag mer ska skriva om dom.
Eller har föressten en sak till att säga och det är att jag älskar mina föräldrar jätte mycket! <3