I wish...

Nu är det snart augusti och det betyder att det inte alls är många dagar kvar till min födelsedag. Hela 22år kommer jag att bli då.
Så sitter och kollar på lite fina saker som jag tycker att Robert borde köpa till mig. Just nu är det chanti.se som jag är inne och kollar på och här är ett litet urval av halsband som jag är sugen på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Alla bilderna är från chanti.se)
 

Uppdatering

När man är i stugan så blir det inte mycket dator så gäller att passa på nu när elverket är igång. Får väl uppdatera lite om vad vi har gjort de senaste dagarna.
 
I torsdags så for vi till stugan och det var inte lite packning vi hade med oss, men vad hade man förväntat sig när man ska vara borta i ca 4 veckor. 
Vi körde över allt och packade upp och sedan åt vi (över)grillat kött och potatis till middag. Sedan blev det rattbåt och lite surr innan vi gick och la oss.
 
I fredags så blev det att köra över ved och stapla. 5 timmar tror jag vi höll på så man var ganska less efteråt. Hade även så ont i höften så trodde jag skulle kräkas varje gång jag böjde mig fram. Jag är tydligen inte den enda i familjen som har det här problemet.
Sedan blev det fiske hela kvällen tillsammans med Robert, som vanligt så var det bara han som fick fisk.
 
I lördag så for jag till Vännäs för att gå på marknaden med mamma och träffa släkten. Var bara tänkt att jag skulle vara där några timmar men efter lite övertalning från syrran så stannade jag kvar för att följa med dem ut på kvällen.
Hade riktigt roligt på hotellet tills Robert (som saknade mig alldeles för mycket) kom och hämtade mig. Men hade inte så tråkigt med honom heller.
 
Igår (söndag) så mådde jag som jag förtjänade. Mådde dåligt precis hela dagen och hade ölsmak i munnen enda tills inatt trots att jag bara drack ½(!) öl! Nä öl är inget för mig men nu var det ju inte det enda som jag drack i lördags utan det blev en hel del blandat (vilket också bidrog till att jag mådde som jag gjorde igår).
Trots att jag mådde dåligt så blev det fiske nästan hela dagen tillsammans med Robert och vi fick upp massor med fina abborrar som vi rökte och åt.
 
Idag så har vi varit till Vännäs en sväng för att handla och hämta mina grejer som jag inte hann ta med mig i lördags när Robert kom och kidnappade mig. Sedan så hann vi nästan bara över till stugan och börja med middagen så började det vräka ner. Men nu är det fint väder och Robert håller på att grilla för andra gången idag.
 
Nä orkar inte skriva mer nu så får bjuda på lite bilder istället.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cranberry BOOST

Alltid när jag får UVI så brukar jag försöka dricka något surt och har hört att tranbärsjuice ska vara det bästa men har aldrig lyckats få i mig ett helt glas tidigare eftersom det är så äckligt surt.
Nu fick jag i alla fall testa Cranberry BOOST genom smartson och måste faktiskt säga att jag är imponerad, för den var inte alls lika sur men den  var inte heller så där sliskigt söt utan den var något mittimellan. 
Så nu vet jag vad jag kommer dricka nästa gång som jag har UVI.
 
 

Fisketema?

Vad gör man när man sitter hemma och har tråkigt och vill få tiden att gå? Jo man söker på google efter det första som ploppar upp i skallen (jaha? det var visst bara jag :P )
Nu sitter jag i alla fall och kollar på bröllopstårtedekorationer som har fisketema, och ja det finns en del såna. Hittade som skulle passa perfekt på min och Roberts bröllopstårta. 
 
 

Kommer bli en tråkig helg

Känner på mig att den här helgen kommer att bli riktigt tråkig. Var bara en timma sedan Robert for och det känns som att han har varit borta i en hel dag redan.
Men får väl göra det bästa av situationen och försöka hitta på något. Funderar på att äta lite frukost nu och sedan ta en promenad med Charlie för att få tiden att gå.

♥ 5år ♥

Våran älskade lilla Nova blir hela 5 år idag. På ett sätt så känns det som att det var igår vi hämtade hem henne och hon bajsade och kissade ner hela våran bambumatta så fort hon kom innanför dörren och på ett annat sätt så känns det som att hon har varit med oss hela tiden.
Älskade lilla hund, hoppas på många fler år tillsammans med dig ♥
 
En bild på en mycket liten Nova bara några dagar efter hon flyttat hem till oss 
 
 
 
 
 
 
 
 

06.00

Var uppe med tuppen idag. Vaknade när Robert for på jobbet och sedan kunde jag inte somna om. Låg kvar och drog mig i sängen i ca 30 minuter innan jag klev upp.
Har däremot inte gjort så mycket sedan jag klev upp utan har bara tagit det lugnt, ätit lite frukost och varit på en promenad med hundarna. 
Men nu orkar jag inte slappa mer utan tror jag ska ta ett varv med dammsugaren och städa undan lite innan Robert kommer hem på lunch.
 
(Bild:Google)
 

Ingen spis

Känns ju mindre roligt att inte ha en fullt fungerande spis för tillfället. Trots att vi har bytt två proppar och en som sköter om huset varit hit och kollat bytt en tredje så fungerar spisen skitdåligt (läs inte alls). 
Plattorna blir varma men inte tillräckligt varma för att maten ska bli varm, 30 minuter igår efter att jag börjat steka hamburgare på högsta värmen så hade hamburgaren inte ens fått färg. Tur att vi har en kokplatta som man bara kopplar in i väggen för annars hade det inte blivit någon mat igår. Men det går inte fort att göra en hel middag med bara en platta.
 
Så Robert ska väl ringa dit imorgon igen då han inte hade tid idag och då får vi förhoppningsvis en ny spis. Fick även höra att våran spis inte var den nyaste på marknaden så inte så konstigt då om den har börjat ge upp nu.
Så nu återstår det bara att se om de fixar spisen vi har nu eller om vi kommer att få en ny, hoppas på det senare alternativet.
 
(Bild:Google)
 
 
 

Beskriv mig med tre ord

Igår när jag var inne på facebook och kollade runt så såg jag en bild där en av mina syskonbarn taggat mig. På bilden var det en text där det stod beskriv mig med tre ord och de som blivit taggade hade beskrivit den här personen. 
Så eftersom jag för tillfället har jätte tråkigt så ska jag beskriva mina pälsklingar med bara tre ord/djur.
 
Mellis
1. Kelig (speciellt på senare tid då den "skygga" katten fått för sig att vara kelig med allt och alla).
2. Pratig ( jag har haft en del katter men aldrig en katt som "pratar" lika mycket som Mellis)
3. Envis (har hon bestämt sig för att sova i sängen så spelar det ingen roll hur många gånger man knuffar ner henne, envisare än envisast när hon känner för det).
 
Nova
 
 1. Social (En av sakerna som jag älskar med Nova är att hon är så social mot alla hon möter, visst har det funnits någon hon inte gillat men är det inte så med alla?)
2. Bolltokig (Novas rätta namn. Världens mest bolltokiga hund och har du väl börjat kasta boll till henne så förvänta dig inte att du får sluta den närmsta timmen.)
3. Snäll (Nova är så otroligt snäll! Har sett ungar klättra på henne och petat henne i munnen och kollat henne i öronen utan att hon ens har brytt sig och blir det för mycket så morrar hon aldrig utan hon reser sig bara och går iväg.)
 
Torgny
 
1. Knäpp (Inte för att låta elak men Torgny kan faktiskt vara en aning knäpp ibland, på sitt charmiga lilla vis.)
2. Charmig (Var ju bara tvungen att skriva det också eftersom jag skrev det här ovanför, för han är verkligen en charmknutte vilket jag även får höra från hans fodervärd Mats.)
3. Kramig ( Ibland kan han komma och sätta sig bredvid en om man sitter på golvet och trycker sig mot en och verkar nästan vilja att man ska krama om honom.)
 
Charlie
 
1. Knäpp (Ja vad ska jag säga? Han brås ju på sin pappa ;P )
2. Busig (Av alla våra hundar så har Charlie varit den busigaste hittills. Nu är han ju inte ens ett år ännu men ingen av de andra två har varit så här busiga som Charlie är:)
3. Söt (Ja det finns massor med saker att skriva om Charlie men mest av allt så är han otroligt söt.)
 
 

Firas i juli

Tyckte att det var så kul att se vilka konstigav och roliga dagar som firades i juni så gör samma sak nu men med dagar som firas i juli.
 
1 juli, Silikonbröstens dag
 
2 juli, Rosens dag
 
6 juli, Internationella kyssdagen
 
13 juli, Paltdagen och Internationella Rock ‘N Roll-dagen
 
21 juli, Baddräktsfria dagen
 
27 juli, Sjusovardagen
 
29 juli, Internationella tigerdagen
 
30 juli, Världsbroderidagen
 
Vill ni läsa om fler dagar som firas i juli eller under resten av året så är det bara att gå in på www.temadagar.se och kolla :) Tog inte med alla som fanns under juli så det finns några fler än de här som jag skrev upp.