Sista natten med gänget

Imorgon så flyttar de flesta av valparna till sina nya hussar och mattar och trots att jag vet att alla kommer få bra hem så har jag blandade känslor. Kommer kännas skönt att få sova på nätterna igen och ha lugn och ro hemma men samtidigt kommer det bli väldigt tomt och väldigt tyst utan valparna.
 
Men innan deras nya hussar och mattar kan komma och hämta dem imorgon så ska valparnas badas och det ska klippas klor och efter det är det veterinärbesiktning, chipmärkning och vaccinering som gäller. Får se hur det går, förhoppningsvis lika bra som förra gången.
Och ikväll så ska dom avmaskas, undrar hur populär jag kommer att vara efter det.
 


 Fina tapeter

Har hittat en massa fina tapeter som jag skulle vilja ha som fondvägg i vårat sovrum men tyvärr så har jag och Robert inte samma smak. :(
 


 
 
 
 
Här är i alla fall tapeterna som jag gillade. Jag vill ha lite romantisk stil eller stilrent i sovrummet. Robert skulle nog hellre ha en tapet med en stor gädda på väggen.
Det skulle faktiskt vara ganska snyggt med en fototapet som fondvägg (dock inte en gädda). Gick in på photowall.se och hittade en del snygga och här är några av dom.
 


 
 
 
 

Lördag 25/8

Igår blev det en sväng till Åsele för att hämta en båt som Robert skulle köpa. Ganska fin båt men lite små jobb på den men med tanke på priset så får man räkna med att det är lite att göra.
Idag så blir det en sväng till stan, väntar på att pappa ska komma hit. Blir väl att fika lite först innan vi far så ska väl gå och köpa tårta snart :)
 
Ska nämligen in på jysk idag och Äntligen få köpa en bäddmadrass som går över hela sängen. Är så less på att hela tiden fastna i skarven då jag oftast ligger i mitten av sängen.
 
 
Sen får man väl se vad resten av kvällen har att erbjuda om det blir en lugn hemmakväll eller om jag ska fara och hälsa på lillebror och hans kompisar och surra med dom ett tag.

True


Den perfekta presenten

Fyllde ju år i måndags och har hittat den mest perfekta presenten som Robert kan köpa till mig. Ibland måste man hjälpa folk lite på traven så Robert det här är vad jag vill ha av DIG!
 
 
Det är ett smyckeskrin som även kan spela musik och på det så är det en bild på eiffeltornet och våra namn samt datumet när vi blev tillsammans.
Så Robert här har du länken dit: http://www.zazzle.se/smyckeskrin_for_minnessak_for_eiffel_tornmusik_not_present_skrin-246511914759539316

21år idag!

Idag fyller jag 21, börjar bli gammal nu ;)
 

Städdag

Städade som en galning innan vi åkte till stugan och när vi kom hem så var jag noga med att diska efter maten, plocka undan allt på en gång m.m för att jag skulle få fortsätta ha det städat.
Men i helgen blev jag lat och gjorde annat som var mycket roligare så nu får jag ta smällen då hela lägenheten liknar en svinstia.
Och eftersom det kommer folk ikväll och ska kolla på hundvalparna så har jag väl inget annat val än att städa så att det ser lite bra ut i alla fall.
 
 
(bild:google)
 
 
Var också tänkt att jag och brorsan skulle ut och gå idag men det får väl bli ikväll eller imorgon, om jag nu städar allt idag och lyckas hålla det städat tills imorgon så kan jag ju göra vad jag vill. Men då har man väl turen att få spöregn eller liknande imorgon bara för det.

Middag nästa!

Ibland önskar jag att jag slapp laga mat, det är så tråkigt. Eller värst är väl egentligen att bestämma vad man ska äta. Man är sugen på allt annat än det som finns hemma och idag är inget undantag.
Men blir väl i alla fall att göra något hopkok, så fiskpinnar, bulgur och wokgrönsaker tror jag det får bli idag och hoppas att det blir en bra kombo.
 
 
Sen efter middagen så kommer det fler personer och kollar på hundvalparna. Känns lite små tråkigt att man måste sälja iväg dom men det räcker gott och väl med Nova och Torgny.

I ♥ Paris

Är helt galen i Paris (Nej inte Paris Hilton utan staden Paris i Frankrike) trots att jag inte varit där, eller ens varit i Frankrike över huvud taget.
Vet inte varför jag gillar det så mycket men har gjort det enda sedan jag var liten och skrev nästan alltid om Frankrike när vi skulle skriva om ett land i skolan.
Nu gäller det väl bara att åka dit på riktigt någon dag också när man får råd med det. Men så länge jag inte har råd så får jag önska mig de här.
 
 
Några fina örngott som jag hittade på jotex, skulle passa riktigt bra hemma hos oss.
 
Den här tavlan med eiffeltornet och lite andra saker på som jag hittade på ellos.
 
 
 
Och sist men inte minst den här boken som heter "I heart Paris" och är skriven av Lindsey Kelk. Jag älskar ju att läsa och speciellt chick lit. Så en chick lit bok som handlar om Paris skulle ju inte vara helt fel.
 
Fyller ju år om ca 1.5 vecka så får väl önska mig något av det här och hoppas på att jag får det :)
 
 
 

Hemma igen

Då var man hemma igen, känns väl sådär att sommaren är slut men blir i alla fall minst en sväng till till stugan i år.
Var tänkt att vi skulle till pengsjö i år igen över en helg men då dom höjt priset på stugan där från 200kr/natt till 500kr/natt så blev det inget men det.
 
 
 
Så medan Robert jobbar hela dagarna (med start idag) så får jag vara hemma och ta hand om valparna. Inte helt fel det heller trots att man blir väckt väldigt tidigt på morgonen av dom hungriga (högljudda) sötnosarna.