Gäller att passa på

Idag så hade jag tänkt kolla igenom lite bilder som vi har på olika minneskort, usb-minnen och externa hårddiskar för att sedan skicka in och få riktiga foton som jag kan sätta in i fotoalbum. Har ett presentkort och en del gratis bilder så det gäller ju att passa på innan erbjudandet går ut. Dessutom så har vi en massa tomma fotoalbum som måste fyllas.
Kommer även lägga in lite nya bilder här som jag lovade B för ett antal veckor sedan. Så B om du läser detta så får du hålla kolla här under dagen :)

Vad hände?

Sitter hemma hos mamma och umgås med Daniel och hans kompisar och helt plötsligt så rasar ett skåp ner från väggen. Det sista jag trodde skulle hända med tanke på hur lite grejer han hade i det jämfört med hur mycket mamma brukade ha i det där skåpet förut.
 
 

Snart är sovrummet klart

Snart så är sovrummet färdigfixat, har ju bara tagit 8 månader att få det som jag vill ha det där inne. I fredags så satte jag upp min nya väggdekor och idag så kommer det att ställas in en ny sängram och två nya sängbord. Får lägga ut lite bilder sen på resultatet.
Sedan när jag är klar därinne så blir det att börja med något av de andra rummen. Får väl ta dem i ordning vilket betyder att det är köket som står på tur. Därinne är det inte så mycket som ska göras utan bara lite småfix som att röja i skåpen och få lite bättre ordning än vad det är nu.
 
 
 

Torgny 2år!

Den första maj var det två år sedan som Nova fick sin första valpkull. En av de värsta dygnen i mitt liv och med en veterinär som inte borde ha fått jobba där över huvud taget. Men allt löste sig ju tillslut och vi fick nio stycken underbara valpar, tyvärr var en så sjuk att vi fick ta bort den men de resterande åtta klarade sig och är som sagt två år nu. 
 
 
 
 
 

Oplanerad fest

Blev en liten oplanerad fest här igår som höll på till 03.30-04.00 någon gång inatt. Och även om vi inte var så jätte många så var det riktigt trevligt.
Får se vad den här kvällen har att erbjuda, låter som att vi ska ner till älven nu snart men får se hur det blir med det eftersom Robert fastnade framför en film. 

Senaste veckan

Den här veckan har kännts riktigt lång och jag tycker att förra fredagen känns som en hel evighet sedan. Har i alla fall hänt en del saker under de senaste dagarna.
Fredag: Tog en sväng in till stan på morgonen för att lämna blod och efter det var klart så gick jag ner på stan. Mötte upp en kompis och vi gick omkring ett tag innan det var dags för mig att ta bussen hem. Sedan så hann jag inte vara hemma så länge innan det var dags att fara in till stan igen för att se Ironman 3 med Robert och efter det blev det en sväng på krogen. Var tänkt att vi skulle till några stuggrannar och hälsa på men det blev inte så då skjutsen aldrig kom. 
 
 
 
En bild på Robert i de "jättesnygga" 3D-glasögonen.
 
 
 
Lördag: Upp och städa på morgonen och sedan ta en sväng in till stan med Robert och Ante för att handla. Blev några par nya skor, ett nytt klösträd till Mellis och sedan en massa grejer på ÖoB.
När vi kom hem så blev det grillat och några cider på kvällen tillsammans med trevliga människor. 
 
Roberts Duff 
 
Söndag: Började dagen med att fara och äta pizza tillsammans med Robert. Vi tyckte att vi kom dit i rätt tid eftersom det var så lugnt där men det visade sig att vi hade fel eftersom det efter en stund kom dit en familj med 3 barn och sedan kom det in en grupp med 7-8 stycken surriga kvinnor som satt och pratade om Let´s Dance med hög röst.
Kan säga att det inte hände så mycket mer den dagen utan sen låg jag bara på soffan och glodde på tv.
 
Tisdag: Måndag struntar jag i eftersom det var en helt ointressant dag. På tisdagen var det i alla fall städning som gällde först och sedan for jag en sväng till mamma för att vara barnvakt. Efter det så var det bara att skynda sig hem för att packa det sista och sedan for vi till Holmsund för att fira Valborg där. Däremot så har jag varit med om bättre dagar då det slutade med att Roberts pappa hamnade på akuten. 
 
En mindre snygg bild på Charlie som jag gjorde när jag satt barnvakt
 
Onsdag: Var på kirurgen 3 hela dagen tillsammans med Robert och hans pappa. Han valde verkligen fel dag att göra sig illa på med tanke på hur lång tid allting tog när det var så ont om personal. Det som skulle ta en timma tog upp till 3.5 timma och man var något less när man äntligen kunde ta sig därifrån. Sen fanns det inget att göra medan man väntade och när vi väl hittade en kortlek så innehöll den bara 36 kort.
Kom hem riktigt sent på kvällen och blev att sova nästan på en gång.
 
Utsikten från sjukhuset
 
 
Idag: Struntar även i gårdagen eftersom det var en sådan tråkig dag. Idag har jag ingen aning om vad som händer. Vi har inget planerat och det känns hur bra som helst med tanke på allt kaos som varit. 
Skulle tippa på att det kanske blir film ikväll tillsammans med Robert och sedan får vi se vad som händer resten av helgen.