Är pregnancy brain på riktigt?

Måste säga att jag är en av de som tror på detta med pregnancy brain eller gravidhjärna som det heter på svenska. Det finns ju faktiskt även forskning som stödjer detta.
Jag har i alla fall blivit mer glömsk än vad jag var innan och ibland uppstår även scenarion då jag gör konstiga saker. Som i början av min graviditet då jag skulle plocka undan från bordet och stoppade smörpaketet i micron för att sedan trycka in tid för att starta men där kom jag på mig själv. 
Eller den gången jag gick ner för att gå på toa på morgonen och gick in och ställde mig i skrubben under trappen och bara stod där ett bra tag och tänkte "vad gör jag här inne?".
Eller som idag då jag skulle göra mannagrynsgröt och tar fram förpackningen med mannagryn, läser hur mycket jag ska ha av varje, börjar koka upp mjölk och sedan ställer jag in mannagrynen igen. Tittar ner i kastrullen och undrar om det inte ska vara något mer där i än bara mjölk...
 
Så om jag kan skylla detta på gravidhjärna eller inte kan jag inte svara på. Kan ju även bero på att jag sover dåligt och inte sovit en hel natt på jag vet inte hur många månader samt järnbristen som jag dras med.
Men hjärnsläpp får man i alla fall i dessa lägen även fast jag tycker att mina är ganska så lindriga jämfört med andra som man läst/hört talas om.
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0