Ny vecka igen då

Då var det måndag igen och har haft en riktigt bra helg. 
Vi åkte ju till Umeå direkt efter att Robert slutade jobbet i fredags för att hämta saker hos hans farmor från hans farfars dödsbo. Det vi trodde bara skulle vara en säck och en kartong visade sig vara 3 kartonger, en säck, några tavlor och lite annat smått o gott och är glad att vi bestämde oss för att hämta upp våran packning samtidigt som vi hämtade hundarna.
Sedan blev det att lämna allt detta hos Roberts pappa i Holmsund där vi gick igenom det lite snabbt då en av kartongerna skulle med oss hem igen då det var sängkläder till stugan.
Väl hemma igen så lastade vi ut det som inte skulle med och sedan in med våran packning och hundarna innan vi begav oss iväg för att låna släp och lasta skoter.
Vi kom sedan fram till Åsele rätt så sent på kvällen och fick där en sen middag av pappa innan vi gick och lade oss då vi skulle upp tidigt på lördag morgon.
 
Så i lördags blev det som sagt att gå upp med tuppen och kände mig faktiskt ovanligt pigg. Gjorde i ordning fikat vi skulle ha med oss när vi for och pimplade och gick ut en sväng med hundarna innan vi åkte iväg. 
Önskar att det hade varit bättre väder istället för blåst och snö men vi lyckades få en del fina fiskar, även om det bara var Robert som lyckades få upp dem.
När vi sedan hade kommit tillbaka till pappa och tagit av oss alla blöta ytterkläder så insåg Robert att det fortfarande var ljust ute och bestämde sig då för att fara och fiska ett par timmar till...det finns nog ingen envisare.
Kvällen avslutades sedan med god mat som pappa gjort och melodifestivalen. Somnade sedan rätt så snabbt när jag lade huvudet på kudden.
 
 
 
 
Igår blev det en lugn dag. Robert for och fiskade igen men jag orkade inte följa med. Det snöade i princip hela dagen men däremot var det ingen kyla ute.
Blev en sväng ut med hundarna, hann träffa min kusin Hans och sedan for vi på utförsäljning på folkets hus och fyndade lite 10kr grejer.
Sedan blev det en tidigt middag hos pappas särbo Leah innan vi åkte hem. Var mycket gott och var lite surt att vi inte kunde stanna så länge.
Sedan kändes det också lite surt att jag inte fick chansen att träffa min storebror och hans fru och William men det får väl bli en annan gång :)
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0