Vecka 22

Jag var helt säker på att jag publicerat detta inlägg i tisdags men har påbörjat så många inlägg under veckan att det är svårt att hålla reda på vad som faktiskt blivit publicerat och inte.
Är som sagt i vecka 22 (21+4 idag) och jag tycker att det inte var så länge sedan som jag var i vecka 12 och skulle börja må bra. Tyvärr så blev det ju så att jag bara kände illamående från vecka 5-12 och sedan kom kräkningar och ännu värre trötthet efter det. Har blivit en aning piggare, i alla fall vissa dagar och kräkningarna har minskat men när de väl kommer nu är det värre än tidigare då illamåendet sitter i längre både innan och efteråt.
 
Har börjat känna och se rörelser mer och mer nu och även om det fortfarande mest är på kvällarna våran lilla kille vill sprattla på så känns det även en del på på dagarna. 
Det är så otroligt svårt att beskriva känslan för någon som inte upplevt det och än är det väldigt tidigt för mig så det är bara ibland det känns riktigt kraftigt. Men att kunna se det är också en upplevelse och jag har en känsla av att han gillar att ligga långt fram på magen och inte så mycket längre bak.
 
Detta säger i alla fall min app om vecka 22
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0