Onsdagens händelser

I onsdags kom pappa och Lea hit för att hälsa på och för att hämta sommardäcken som vi hade åt pappa. Vi började med att gå på Perrongen och äta lunch, viltskavsgryta med hemmagjord potatismos satt inte helt fel. Dock tog det ett tag innan vi fick potatismos eftersom den var slut när vi kom, men det gick ju bra med makaroner medan vi väntade. Det var riktigt gott och blir hungrig bara jag tänker på det.

Efter vi ätit så for vi för att handla lite, eller rättare sagt pappa skulle handla lite. Vi var också på second hand och på returcentrum i Vännäsby.
När vi var klara med att handla for vi för att kolla på en husvagn i Brån då pappa och Lea är ute efter att köpa en men inte har hittat någon ännu som passar dem. Denna var fin men jag vet inte om det var det som de var ute efter. Vi kikade och fotade lite i alla fall i det kalla vädret.
Efter att ha kollat på husvagnen så for vi till mamma och fikade innan det var dags för pappa och Lea att fara hem. 

Sedan på kvällen blev det Greys Anatomy och Rayman 3 spelande för min del. Somnade sedan jättesent p.g.a att jag sov själv (inte så ovanligt att jag somnar sent då). 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0