Blev ingen lugn dag igår

Fick lite att göra igår trots allt. Gick bara en timma innan Sandra ringde och undrade om jag ville följa med henne och Alma till sjukhuset. Alma hade gjort illa foten när hon hoppade studsmatta i onsdags och läkaren på vårdcentralen misstänkte skelettskada.
Så följde med de till röntgen men det visade ingenting och hade det inte varit för att läkaren här tyckte att hon skulle få foten lindad vilket som så hade vi nog åkt hem som de sa uppe på röntgen. När vi kom till akuten så att de kunde linda foten och ge Sandra ett rörelseschema till Alma så visade det sig att hon visst hade en skada men som inte kunde ses på röntgen än eftersom Alma inte växt klart och skelletet än så länge bara är brosk där och där med inte syns på en röntgen. 
Så hon fick en gipssocka eller vad det hette, hon valde rosa och var så stolt över det tills de gav henne en sko att ha när hon går för att skydda gipset under (eftersom det var mjukgips). Har aldrig sett henne så sur någon gång, men förstår henne.
 
 
När vi sedan kom hem igen så hann jag bara kliva av tåget och sätta mig i bilen och åka till Sundsvall med Robert. Han skulle hämta några däck och fälgar till bilen så följde med. Men höll på hungra ihjäl eftersom vi inte åt nått på vägen och när vi skulle göra det på hemvägen så kom vi in på fel avfart och missade det helt, tack vare att Robert lyssnade på mig som inte kan något alls. 
Vi kom hem inatt någon gång och då orkade jag inte ställa mig och fixa mat utan lade mig och sov istället.
 
 
Så dagen igår försvann ganska snabbt fast än jag hade noll planer när jag vaknade.
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0