Vecka 25: Midsommar

Nu är det midsommar och vi är fullt uppe i galenskaperna, som varje år. Har blivit en del små tjafs redan men det är väl sådan man får ta när man är så många. Tror vi var 13 stycken igår och får se hur många vi kommer att bli idag.
Vi började då dagen idag med att äta sill, ägg, potatis m.m. Robert var ju så duktig och skulle koka ägg men det slutade med att han istället kokade de färdigkokta äggen som Mats tagit med sig...

Ikväll och imorgon blir det nog fisketävling, vi tjuvstartade lite smått igår men är väl mer på allvar idag och imorgon skulle jag tro. Däremot är det inte det härligaste vädret för att sitta i en båt, även om man inte ska klaga allt för mycket då solen lyser i alla fall.
 
Förutom fisketävling är det mycket mat som ska ätas. Vi har massor med kött och tillbehör så jag tror nästan att det skulle kunna föda oss alla i över en vecka framåt ;)
Men om man bortser från fisketävling och att vi kommer att äta mycket mat så vet jag inte riktigt vad som kommer att hända så därför tänker jag inte skriva så mycket mer just nu utan skriver istället ett inlägg på måndag och önskar er alla som läser en TREVLIG MIDSOMMAR!
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0