Vecka 24: Frukost

Jag är ingen frukostmänniska utan jag tycker nästan att det är lite jobbigt att äta frukost. Därför äter jag ingen frukost när jag är hemma utan väntar tills Robert kommer hem på lunchen och äter med honom då istället. På helgerna så äter jag det jag känner för när jag blir hungrig.
Men förut när jag gick i skolan och nu när jag jobbar så äter jag alltid frukost för om jag inte gör det så kommer jag inte att orka och min mage kommer att låta som ett ånglok och det tycker jag är otroligt pinsamt!
Det jag brukar äta till frukost då är antingen fil/yoghurt med flingor, ett glas saft och sedan försöker jag alltid att trycka i mig en macka men oftast får hundarna dela på över halva för mackor känns som att de växer i munnen på morgonen. Och har jag mycket tid så brukar jag göra gröt.

Har kommit fram till att det är lättare att äta mat till frukost än att äta mackor, fil/yoghurt, gröt eller liknande, sådant äter jag hellre på kvällarna. Så om jag ska äta frukost så tycker jag att det är lättare att få ner lite rester från middagen dagen innan än en limpsmörgås. Men det finns såklart undantag för det också då alla dagar inte är likadana. Åt faktiskt flingor och mjölk till frukost i helgen men då hade jag iofs varit vaken i 3.5 timma innan också så hungern hade börjat sätta in.
 
En gång när jag skulle med systeryster och familj till stan fick detta bli min frukost. Minns att jordgubbarna inte alls var goda och att resan till stan sedan blev inställd...
(Det är juice i glaset och inte avloppsvatten, var bara det att jag exprimenterade lite med bilden och råkade radera originalbilden... )
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0