Torsdag

Igår så fick vi fara in på en liten spontantripp till Umeå när Robert slutade jobbet. Det är så att han håller på med att bygga om en båtvagn som han köpt och när han i princip var klar med allt så gick något lager i däcken sönder. En kompis kunde fara in och köpa ett igår under dagen men såklart så klantade Robert sig och tappade ner lagret till andra sidan som var helt. Det gick sönder utan möjlighet att laga det. 
Så det var ju bara att pallra sig in till stan och hämta ett nytt som Roberts kusin var snäll och for och köpte eftersom vi aldrig hade hunnit innan stängningstid.

Efter att ha hämtat lagret åt vi lite innan vi for till Roberts farmor och hämtade lite plaststolar som vi nu måste fundera ut vad vi ska göra av. Just nu tar de upp hela skuffen på bilen.
Sedan när vi hämtat stolarna blev det en sväng på MM innan vi for hemåt.

Roberts jobb var nästa stopp. Han fixade det sista på båtvagnen innan vi for och lämnade både båt och vagn hemma hos mamma. 
Jag tiggde till mig en mjukglass innan vi for till Sören och Tina för att hämta lite saker vi hade där. Alltid lika trevligt att hälsa på dem och fint har de också där de bor i sitt nya hus i Stärkesmark :)
 
Hann sedan bara svänga in till Vännäs då vi såg en räv vid eldsoffan. Försökte fota den men det var inte det lättaste när Robert hela tiden skulle köra närmre. Enda bilden jag fick var en suddig bild på den när den sprang iväg.
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0