Nu är Torgny kastrerad

Igår blev Torgny kastrerad, vilket känns otroligt skönt för oss eftersom vi nu inte behöver lämna bort honom så fort Nova löper för att riskera tjuvparning. Kanske lite dumt att kastrera honom på sommaren men jag vet inte när Nova ska börja löpa nästa gång, men det känns som snart, så ville inte ta några risker.
 
Operationen gick bara bra men istället för att hämta honom klockan 15.00 som avtalat så fick vi komma och hämta honom klockan 13.00. Anledningen: Han ylade som en tok från det att han vaknade tills vi kom och hämtade honom. De sa att de hade försökt ge honom sällskap men det dög inte.
Så han var lite pipig hela dagen igår och från 06.30 tiden imorse var det samma sak. Försökte få honom att lägga sig ner och vila men det gick inte så bra. Så gick upp sedan och gav honom hans smärtstillande så nu sover han i lugn och ro.
 
En annan sak som händer när man får tillbaka ett djur från en operation är att djuret är nerdrogad efter all narkos och smärtstillande. Och hur dumt detta än låter så är det lite kul att se, i alla fall om djuret även har tratt på sig.
Torgny får ju bara gå ytterst korta promenader nu så tar han bara till andra sidan vägen så han får göra sitt. Men igår tyckte att han att det var mer intressant att ta sats rakt in i alla lyktstolpar och sedan bara stå där och stirra rakt in i stolpen. 
 
Så idag blir det att göra så lite som möjligt och bara vara hemma och ta hand om Torgny som blir orolig så fort jag försvinner mer än 5 minuter. Får passa på att fortsätta med den monstruösa tvätthögen och hoppas på att vi får den där tvättmaskinen till lägenheten snart.
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0