Skorpan vart är du?

I tre dagar nu har Daniels och mammas katt Skorpan varit borta. Det låter inte sådär jättelänge men för en katt som varit borta 24 timmar som längst och knappt lämnar gården så känns det otroligt länge.
Jag och Daniel var ute och letade efter henne igår och kollade även igenom hela källaren. Samma sak gjorde vi idag tillsammans med Sandra och Jesper men vi tog då en lite annan sväng. Samt att jag och Daniel återigen letade igenom hela källaren och även vinden, men inte ett spår av katten.
Satte även ut efterlysningar på Facebook igår, många delningar har det blivit men ingen har hört av sig. 
Vi har även ringt och pratat med polisen om någon fått in en katt eller tips om en katt men ingenting. De tog i alla fall en anmälan och mammas personuppgifter i fall att de skulle få in någon.
 
Hemska tankar snurrar såklart i skallen på en och även om det som sagt inte gått så lång tid så känns det konstigt att hon inte kommer när man ropar på henne.
Jag håller i alla fall tummarna och hoppas för allt i världen att hon snart ligger hemma igen, i sin favoritkorg i vardagsrummet tillsammans med Turbo och Kitte.
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0