Lite kort om gårdagen och dagen idag

Man ska inte ropa hej har jag märkt. Bara för att jag skrev tidigare i veckan att jag är så glad att jag nu inte drömmer lika mycket mardrömmar så vaknade jag såklart upp igår, en aning omtumlad, efter den andra mardrömmen för natten! Dessutom så vaknade jag mycket senare än tänkt och missade det jag skulle se på TV.
Men trots att jag vaknade sent så hann jag ändå göra lunch till Robert och efter det möta upp pappa och hans särbo Lea på Secondhand.
Efter det blev det en sväng på ICA innan vi for till mamma för att äta tårta och annat gofika och även för att återigen gratta Daniel som fyllde år i tordags.
När vi hade fikat klart åkte vi en sväng till Vännäsby och returcentrum för att kolla lite och vi blev kvar där ett bra tag.
Efteråt skjutsade pappa tillbaka mig till mamma innan han och Lea åkte hemåt. Blev kvar hos mamma under kvällen och vi delade på en pizza till middag.
När jag sedan kom hem runt 22.00 tiden så trodde jag att jag skulle somna snabbt eftersom jag sovit så oroligt natten innan men så blev det inte och tror att klockan hann bli 02.30 innan ögonlocken slutligen föll ner.
 
Så det var lite kort om gårdagen. Idag så vaknade jag rätt så sent och har nu suttit med mina studier i 2.5 timme och ska väl ta och göra lite annat ett tag nu. Känner att jag bara sitter och gäspar nu och då är det hög tid för en paus.
Senare i eftermiddag blir det i alla fall att skriva dikter (Yay...inte min starka sida) och efter det blir det att ha myskväll med hundarna, katterna och någon bra film.
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0