Grattis morfar ♥

Idag har min morfar namnsdag, eller säger man hade eftersom han inte lever längre? Jag säger i alla fall har.
Min morfar är den enda jag har träffat av mina mor- och farföräldrar men jag var bara nått år när han gick bort så jag minns honom inte.

Jag skulle göra vad som helst för att få ha mina mor-och farföräldrar i livet. Jag önskar att jag fått träffa min mormor, min farmor och min farfar och fått prata med de hur mina föräldrar var när de var små. Och självklart önskar jag även att jag fick lära känna min morfar i en ålder där jag i alla fall hade haft något minne av honom.
Minns att jag alltid var avundsjuk när jag var yngre på de i skolan som kunde hälsa på sina mor-och farföräldrar. De berättade om allt roligt de hade gjort, om presenterna de hade fått och hur de kunde bjuda dit sina kompisar på världens godaste fika. Själv hade jag aldrig den möjligheten.
 

På bilden fr. vänster, min mamma, min låtsasmormor Rut, min kusin Maria, jag (bebisen med det stora huvudet) bredvid min storasyster Sandra. 
Snett ovanför min kusin till höger är min moster Cathrine, min storebror Magnus och min morfar Tyko/Tycko (är osäker på stavningen).


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0