Helgen

Fredag:
Jobbade först 6.45-16.00 och sedan kom Robert och hämtade mig när jag slutade och så bar det av till stugan på en gång. 
När vi kom dit så gjorde vi inte så mycket egentligen, Robert spikade upp lite plankor ovanför våran nya ytterdörr och jag rensade ur ett skåp. Sedan blev det grillade hamburgare till middag och efter det orkade vi inte göra så mycket.
 
Lördag:
Vaknade runt 10.00 (SOVMORGON!!) och for med Robert och hans mamma in till Bjurholm för att handla lite och hälsa på lite folk :)
Sedan hann vi bara komma tillbaka så kom Roberts kusin och var snäll och hjälpte oss med krattningen på ön, så nu ser det bra ut. 

Vi blev sedan bjudna på grillat hos Roberts mamma och efter det for vi och hämtade upp en kompis och drog iväg och fiskade. Vi var på ett ställe en bit in i skogen och när vi satt där så mullrade det hela tiden men regnade inte så mycket och det var fortfarande varmt.
Sedan kommer Robert och säger att det är bäst att vi går till bilen innan vi får allt över oss. Vi hann bara sätta oss i bilen och köra några meter då hela himlen öppnade sig.
Vi for då vidare till ett annat ställe några mil bort där vi grillade innan vi sedan drog vidare till Nordmaling och hälsade på lite folk där.
 
Vi var väl hemma runt 04.00 på morgonen men roligt hade vi i alla fall :)
 
Söndag:
Vaknade inte allt för sent och for direkt på ICA med Robert för att hämta ut hans körkort och sedan bar det av mot stan för att gå på Biltema, Jula, hämta ut våran saknade tv på Netonnet och sedan ÖoB och lidl innan vi for och åt på Max.
 
Efter stadsvistelsen så åkte vi och fiskade men var inte varmt i blåsten! Robert fiskade och jag satt mest och läste, först i grillstugan där och sedan i bilen eftersom det både var så kallt och sedan rök det in så Robert sa att jag kunde sitta i bilen om jag ville istället. 
Blev i alla fall en öring för Roberts  del som nu ligger i frysen och väntar på att ätas upp någon gång snart ;)
 
Så har haft en rolig och händelserik helg i helgen och ser fram emot nästa lediga helg nästa vecka ;)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0