Första dagen på jobbhelgen

Då har jag gjort min första dag på min första jobbhelg. Kom precis hem efter att ha slutat 16.30 och hann med tåget som gick 16.35, man ska vara lycklig att tåget stannar precis utanför där man jobbar ;)

Dagen har varit helt okej, hade lite mycket i hjärnan under morgonen så glömde helt bort en sak som var ganska viktig men får tänka att nästa gång kommer jag inte att glömma det.
Resterande av dagen har gått bara bra, känns inte som att man är där så många timmar som man faktiskt är, i alla fall inte när det finns saker att göra. 
Slår vad om att jag inte kommer att skriva samma sak på söndag efter att ha gått delad tur och inte tar mig hem de fyra timmarna som jag har rast.
 
Nu blir det i alla fall middag och lite tv, är själv hemma med katterna. Robert och Nova for till stugan och Torgny är fortfarande hemma hos mamma. Ska väl dit efter jag vilat maten och ta en liten promenad med min lilla räv innan det är dags att fara hem och sova så att man tar sig upp i tid imorgon då bussen går en timma tidigare då.
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0