BVC imorgon

Imorgon blir det en tripp till BVC med Casper. Han har som sagt varit dålig i magen nu sen fredag, började lite lätt på onsdag redan men inte så hemskt som det varit i helgen samt idag. 
Sedan så har han fått eksem på armar, ben och mage och är allmänt torr i huden också och tycker även att det är konstigt att han bara tycks bli röd runt själva pinkeriet och upp och inte på rumpan. Kan ju vara något med urinet som skapar dessa rodnader och prickar där (inte lika som eksemen utan mindre) men då tycker jag att det ska vara hela tiden och inte bara då han precis har bajsat.
Får höra vad de säger, har vänt och vridit på det sen igår för att komma på vad det kan vara. Kan det vara något han ätit trots att han inte äter så mycket nytt? Kan det bero på blöjorna trots att vi har samma märken och sorter som vi alltid har haft? (Libero på dagen och Pampers baby-dry 12 H på natten). Eller är det tänderna som spökar, när det kommer till magen, trots att han inte har haft problem vid tandsprickning tidigare och de som kommer upp nu ändå  har kommit fram en bit allihopa? Och beror kanske eksemen och den torra huden på att det är så kallt och fuktigt ute, för jag blir alltid torr och får klåda när jag blir kall.
Det känns som att det kan bero på nästan vad som helst. Han mår då prima annars. Enda gången han haft ont var i lördags men då var han också jätteröd och eftersom han vaknade med bajs i blöjan så är det som svårt för oss att veta hur länge han haft det där. Han blir röd snabbt har jag märkt eftersom jag byter blöjan nästan direkt då han bajsat så vem vet det kanske räcker med en timme för att  det ska bli så som han hade då.
 
Får se vad de säger i alla fall, hoppas innerligt att min matälskande lilla kille inte har fått någon födoämnesallergi. Varken jag eller Robert är allergiska. Eller jag är överkänslig mot kiwi, färsk ananas, rå orange paprika och rå chilipeppar. Och ja blekning till håret vilket ger mig blåsor. Men ingen har någon direkt allergi.
Så håller tummar och tår att även han ska slippa allergier. 
 Man blir bara så orolig då det inte hör till vanligheterna att han är lös. Han har varit det en endaste gång tidigare och det var första gången han åt glass men han har ätit det och druckit mjölk efteråt utan minsta lilla bekymmer. Brukar oftast vara tvärtom att han är lite för hård i magen.
Kanske lite dumt av mig att blotta ut mitt barns bekymmer på internet på det här viset. Man får väl tänka att han kommer bli vuxen nån gång också. Men kan ju hända att det finns någon klok människa därute med svar på mina frågor eller kanske befunnit sig i en liknande situation.
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0