Hoppas att han får bli bättre nu

Nu har jag varit och hämtat ut Caspers penicillin och jag hopaps verkligen att det här hjälper nu. Han tyckte såklart inte om det men fick tipset om att ge något gott efteråt eftersom man inte får blanda ut det med något.
Just nu ser han riktigt hemsk ut stackaren men go och glad är han i alla fall. Är bara tvättningen och smörjningen som är jobbig. 
 
Men till en positiv sak nu mitt i allt det negativa. Casper är väldigt tjurig på det här med nappar. Den första nappen han använde var en av märket Tommee Tippee som vi fick med en babybox från apoteket. Just denna kunde användas från födsel så vi började med den då han hade så stort sugbehov och kunde amma i flera timmar utan att äta.
Sedan har vi testat både Esska och Mam som vi köpt på affären eftersom de här är svåra att få tag i, om man inte ska beställa från nätet men känns som onödigt då frakt kostar nästan lika mycket som produkten.
Hittade sedan Tommee Tippee nappar i Umeå på ett apotek där, köpte ett 2-pack som räckte upp till 6 månader (han hade nyss blivit 4 månader när jag köpte dem) och ett 2-pack från 6-18 månader. 
Nu hittade jag dessa nappar på vårat lilla apotek här och både vanliga och sådana som lyser i mörkret. Så självklart köpte jag ett par sådana som kan lysa i mörkret, speciellt efter att ha haft en tjurig liten man inatt som velat ha tutte och så har jag fått leta som en galning efter att hitta den. :P
 
Slutar inlägget med att visa lite bilder på Casper och spridningen av de förbannade svinkopporna. Så vill ni inte se så kan ni trycka bort nu.
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0