Ger upp!

Satt som vanligt och kollade jobb och kom av en slump in på en sida som jobbar med transkribering, vilket kort och gott betyder att du som jobbar med det skriver av en ljudfil och får betalt för det. 
Läste lite om det och såg att det gick att söka via ett formulär och efter att formuläret var inskickat fick du  två ljudfiler att skriva av. Den första hade du 30 minuter på dig att färdigställa och den andra 24 timmar.
Satte igång och fyllde i formuläret, detta känns det som ultimata jobbet för mig som gärna jobbar hemifrån samt är bra på att skriva snabbt och även från ljud då jag när jag var yngre ofta satt och skrev av låttexter, både svenska och engelska.
Började sedan med att skriva av det första klippet, tog lite tid att komma på hur man gjorde för att ladda in ljudfilen på programvaran som jag laddade ner. Det tog kanske 5-7 minuter av min skrivtid. 
Ljudfilen som skulle skrivas ner vad sedan en konversation mellan två personer men tänkte att detta klarar jag snabbt!
Det tog exakt 1 timma från det att jag laddat ner filen till att den blev skickad. Att jag ens skickade iväg den kändes bara dumt såhär i efterhand. De har ju klart och tydligt skrivit på sidan att de inte ens öppnar filer som är mer än 30 minuter från det att de laddats ner. 
Så ska jag göra del två? Nä jag ger upp och inser att det kanske bara är vården som duger för mig...

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0