Trevlig påskhelg

Det sa bara swosh och så var den här helgen slut! Det är nästan sjukt hur fort det har gått, var faktiskt länge sedan dagarna försvann såhär fort.
Har haft det riktigt trevligt med underbara människor, inget bråk, inget tjafs, som det lätt blir ibland när vi alla olika personligheter samlas under samma tak under en längre tid, utan bara skratt, surr och goda middagar. 
 
Hann även med 8 månaderskontroll med Casper i torsdags, Caspers faster Viktoria fick följa med, och allt var då som det skulle. Inte för att jag hade trott nått annat.
 
Idag skjutsade vi hem Erik till Holmsund och passade på att fara på Max och äta. Efter några dagar med bara kött till middag så var det välkommet med något annat. Speciellt när det bli kött imorgon igen.
Vi hann även med en sväng till Caspers faster Therese för att ge henne en födelsedagspresent då hon fyllde år igår. 
När vi sedan kom hem så har jag städat undan litegrand medan Robert for och umgicks med ett par arbetskompisar. Casper somnade tidigare än vanligt ikväll så hoppas att han sover bra inatt trots det. Men har varit mycket bus för honom i helgen så förstår att han blir trött när alla bara försvinner och det blir tyst i huset.
Känner lite så själv så funderar på om det blir filmmys nu eller kanske gå och lägga sig tidigt.
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0