Med trötter på föräldragruppen

Vet inte vad det är med Casper nu för tiden men han gillar verkligen att sova. I söndags så var vi till Vännäs över dagen jag, Casper, pappa och Lea eftersom det var Daniels födelsedag. Så när vi sedan kom hem var Casper rätt pigg men somnade ändå kring 20.30, inte så mycket senare än då han vanligtvis brukar somna.
Han vaknade sedan vid 01.00 på natten och tänkte då att nu är det dags för mat i vanlig ordning eftersom han fortfarande äter en gång per natt. Men i samma veva som jag vaknar upp till en ledsen Casper så hör jag BVC-sköterskans ord i huvudet "du får inte ge han mat på natten" och gav honom då tutten istället. Det funkade och han somnade direkt. 
Nog för att jag kan tycka att det är en överdrift att sluta ge en bebis mat på natten då han ändå sover 10-12 timmar!
Han sov sedan till 06.30 och när han då vaknade så lyfte jag ner honom i våran säng varpå han flinade åt mig, nöp mig lite på hakan och somnade om och sov sedan till 8.40!
Lite oväntat att han både sov så länge samt skippade nattmålet, har bara hänt en gång tidigare men då hade han sovit dåligt dygnet innan.
 
Efter att han sedan vaknade så blev det frukost, påklädning och packa lite småjox i skötväskan och sedan kom Robert och hämtade oss för ytterligare ett besök på föräldragruppen. Vi missade förra gången eftersom Casper precis fått sista dosen med penicillin från svinkopporna. Den här gången var det ett mindre utbrott så de försvann snabbare så kände att det var mer säkert att gå dit, trots att jag vet att de slutar smitta när de slutar vätska, i alla fall det jag fått förklarat för mig.
Vi var där till ungefär 11.30, mycket bra information fick vi med oss hem. Men även om vi hade velat stanna längre när de som informerat gått så hade vi inte tid då Robert gärna ville hinna äta lite innan han skulle tillbaka och jobba samt att Casper, hör och häpna, var trött igen.
Hann bara lägga ner honom i vagnen så somnade han direkt, gick så fort att jag inte ens hann göra mat åt honom. Han sov sedan i 3(!) timmar.
Det är sådana stunder man själv som förälder ska passa på att få något gjort men nä var rätt trött och slö själv ;p
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0