Mina 5 i-landsproblem om kläder just nu

Ta inte denna lista allt för seriöst utan är bara några av mina töntiga i-landsproblem som jag har just nu :p
 
1. Har inga BH:ar längre!
Vad hände egentligen med alla mina BH:ar? Hade jag inte hur många som helst? Nu verkar jag inte ha någon kvar och de som jag har sitter antingen dåligt eller har gått sönder...
Mendet egentliga problemet är väl egentligen att jag lyckats glömma vilken storlek jag har...varför skapas alltid BH:ar med irriterande lappar som man alltid klipper bort?
 
 
 
2. Varför hittar jag aldrig några byxor som passar?
Detta är ett problem som jag har haft länge, eller länge, hela livet. Hittar aldrig byxor som passar. 
För passar de i midjan så är de antingen för långa och/eller för stora över lår och rumpa, skyller detta på mina stora höfter för detta var ett lika stort problem då jag var pinnsmal som nu då jag är normalstor.
Och samma sak med om de passar över låren och rumpan så får jag inte igen dem.
 
 
3. Att inte veta vad jag har för kroppsform egentligen
Är jag päron-, äpple-, cirkel- eller triangelformad? Ingen jäkla aning! Har jag tittat på bilder på de olika formerna? Ja det har jag. Blev jag nå klokare av det? Inte det minsta.
Har som fått för mig att det skulle vara mycket lättare att hitta kläder som passar just mig och min kroppsform om jag helt enkelt visste vad jag har för kroppsform och sedan gå efter det. 
Vart är  Trinny och Susannah när man behöver dem?
 
 
 
4. Vad ska jag ha på dopet?
Robert fick ju sina "dopkläder" som ett brev på posten eller rättare sagt som en leverans till dörren då han ifick en ny kostym av pappa som satt nästintill perfekt och sprillans var den också. Och idag kom han även med en skjorta som även den satt som ett smäck!
Själv har jag sökt som i en djungel efter altl från korta till långa klänningar, blusar, kjolar och kavajer men inte hittar jag nått  för det.
Skyller allt på punkt nummer 3...
 
 
 
5. Vad är det för årstid egentligen?
Jag bor i en kommun (som enligt mig) aldrig tycks ha sommar så den årstiden kan vi stryka. Men vad ska jag kalla de övriga och vad ska jag kalla den som är nu? Är det fortfarande höst fast än alla löven föll i augusti eller är det vinter för att det snöar ett par gånger om dagen, sno som visserligen aldrig stannar kvar på marken utan försvinner så fort den landar 9 av 10 gånger. Och landar den stannar den inte längre än ett par timmar?
Detta gör det besvärligt för mig att veta om jag ska ta min höstjacka och riskera att frysa då det börjar snöa mtit i promenaden eller om jag ska göra som tidigare ikväll och ta min vinterjacka och svettas som tusan innan jag är framme.
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0