Livet går framåt

På något sätt går livet framåt trots att ett annat avslutats och att ha en liten hemma gör saker och ting så mycket lättare. Det går inte att stanna upp då man har en person vid sin sida som hela tiden kräver uppmärksamhet, vilket faktiskt känns ganska skönt.
Men nu kan jag inte påstå att jag tycker att Casper är så liten längre. Imorgon är det två veckor sedan som jag var och vägde och mätade honom sist på BVC så ska bli roligt att se hur mycket han har gått upp och hur långt han nu har blivit, har till och med slagit vad med Robert.
Nu får han bara ersättning då min mjölkproduktion snabbt upphörde, även om jag säkert kan få igång den igen för har testat att pumpa med flera dagars mellanrum och faktiskt fått ut lite men det är så otroligt lite och gör mig så öm att jag inte vet om det är värt det. Han tycks ju må bra av ersättningen, mycket bättre än han någonsin gjorde på min mjölk, så blir att fortsätta med bara det (hur mycket jag än var emot det från början).
 
Sedan är vi'ven i full färd med att planera det kommande dopet som vi ska ha för Casper. Vi hade ett bra datum och en bra plan med allt men nu verkar det som att vi får ändra saker och ting för att få allt att gå ihop, och jag som var ute i god tid för en gångs skull. 
Jag hoppas bara att jag får veta imorgon så att jag hinner beställa inbjudningskort och få iväg denna vecka.
 
Annars då? Ja förutom att Casper blivit större både vikt och längdmässigt så har han även börjat "prata" och le mer. Det måste vara det sötaste som finns när han ligger och flinar och gör ljud samt när han härmar mina grimaser och rörelser. 
Med risk för att kanske låta som en sådan förälder som jag stör mig en aning på, en sådan som hela tiden menar på att deras barn är så otroligt mycket bättre och mer snabblärd än andra, så måste jag säga att JAG i alla fall tycker att Casper är duktig på att lära sig nya saker.
Men eftersom detta är mitt första barn så vet jag inte vad som är vanligt vid vilket ålder utan det enda som jag vet att han varit tidig med är att lyfta nacken, något som en av de på BVC tycker är en bra sak medan den andra var strikt med att jag skulle hålla fast hans huvud bättre då jag bar han så att han inte kunde lyfta upp huvudet alls då, trots att han så gärna vill kolla runt omkring då han hör ljud.
Men att lyfta upp huvudet och vara stark i nacken är något som han varit sedan han kom ut och fick beröm för det redan på förlossningen, så det var i alla fall lite roligt att höra även om jag inte tror att han ärvt det från mig.
 
Det fick bli en kort uppdatering medan Casper ligger bredvid och sprattlar på soffan, normalt sett skulle vi sova vid den här tiden men just i kväll så har han varit lite tjurig så än har vi inte somnat men verkar som att det inte är långt borta i skrivande stund. 
Hoppas på att kunna skriva mer imorgon och uppdatera lite om besöket på BVC, men allt beror på när vi får somna inatt och vilket humör Casper bestämmer sig för att vara på.
Godnatt till alla er andra i alla fall!
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0