2 månader idag!

Idag blir Casper 2 månader gammal och även om det känns som tiden går extremt fort så känns det även som en evighet sedan jag låg inne på BB med en alldeles ny människa i min famn.
Igår var vi ju också på BVC för att mäta och väga honom. Vid förra besöket för två veckor sedan så vägde han 4850 gram och var 58,7cm lång. 
Igår vägde han 5680 gram och var 60,6cm lång. Hon var till och med tvungen att väga honom igen eftersom hon hade svårt att tro att han kunnat gå upp så mycket på bara två veckor. Lite komiskt ändå att tidigare då han gåt upp 410 gram på en vecka så har det inte varit nått speciell men när han gått upp 830 gram på två veckor ja då är det mycket :p
 
Hon undrade också om han brukade le och göra läten mot oss föräldrar och ja det gör han, mest hela tiden faktiskt och inte bara mot oss utan mot andra också vilket han visade direkt efter att hon frågat då han avfyrade värsta leendet mot sköterskan :)
Sedan trodde hon också ett tag att han var en sådan som sov med öppna ögon eftersom han låg och stirrade ett bra tag på något som han tyckte var intressant men fick förklara att han inte alls sov utan att han var vaken,han är väl bara som mig och Robert som lätt kan få stirrblick på något (även om jag har för mig att de flesta bebisar är så).
 
Imorgon så ska jag tillbaka till BVC för att göra EPDS så får se hur det kommer att gå. Är säkert liknande frågor som jag fick fylla i tidigare då jag var sjukskriven för depression för över ett år sedan. Hur som så mår jag bra nu om man bortser från det tragiska med våran vän som nyligen gått bort.
Men förlossningsdepression eller liknande lider jag inte av för med Casper i sin närhet går det inte att vara annat än lycklig. ♥
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0