Helgens bravader

Har haft en riktigt trevlig helg i helgen.
 
I fredags blev det en snabb sväng till folkets hus för att se om de hade något intressant på utförsäljningen där. Hann inte kolla allt då Robert hade bråttom som vanligt men en ny pyjamas och tröja till Casper blev det i alla fall.
Hade sedan ont som bara den i ryggen och magen ett par timmar efter att vi kom hem. Kändes nästan som jag skulle föda ett till barn men som tur var gick det över senare på kvällen.
 
Sedan blev det lördag och vi började dagen med att göra oss i ordning för att sedan lämna både Casper och hundar hos pappa och efter det möta upp Roberts arbetskamrater på Kronan. Vi åt lite lunch och begav oss sedan till Lycksele för att spendera natten på hotellet där. Vi bjöds på god mat och fick även se Småstadsliv - klart sämsta showen (den heter så) och kan inte minnas när jag skrattade så mycket senast. 
Trodde däremot att jag skulle missa slutet eftersom jag fick magsmärtor igen och trodde att jag skulle behöva lägga mig ner men stannade till slutet och är glad för det.
Efteråt blev det att vila på rummet och när det sedan började släppa med smärtan så var det Roberts tur att få ont i magen. Så det blev ingen nattklubb för oss utan istället stannade vi på rummet och såg film. Eller jag i alla fall, Robert somnade nästan på en gång.
 
Igår väckte Robert mig före 7 för att han trodde att frukosten redan hade börjat serveras...så vi var nog först av de från hans jobb i alla fall att äta. Men vi fick i alla fall äta i lugn och ro då vi inte skulle hem förrän 10.
När vi sedan ätit var det bara att räkna minuter tills dess att vi skulle  få fara. Det var första gången utan Casper så länge och saknade honom nå fruktansvärt trots att jag haft jättetrevligt!
Dessutom var det ju fars dag igår, om nu någon missat det, och Roberts första :) Känns fortfarande konstigt att kalla oss föräldrar trots att Casper blir 3 månader på lördag!
Firade pappa med blommor och Robert fick en tavla och en t-shirt. 
Kvällen avslutades sedan med att se Suicide Squad och äta chips med dipp. 
En mycket lyckad helg må jag säga och nästa gång man får fara och hitta på något roligt blir väl på Roberts födelsedag i januari.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0