En sväng på älven

Igår när Robert slutade jobbet så kom han och hämtde mig och båten eftersom vi skulle fara och kolla någon sjö som han fått tips om. Men isen hade inte släppt ännu så var bara att vända om, men verkade vara ett fint ställe så vi kommer nog fiska där i sommar.
Så vi for ut en sväng på älven istället. Dock hade vi det inte allt för lätt eftersom det blev grunt precis hela tiden så var bara att smyga sig fram i zick-zack. Men eftersom vi hade två spön ute så hade vi ändå inte kunnat köra allt för fort.
Vi tog oss iaf till vårat mål som var Stamsjön.
 
Sedan blev det lite snabbare på vägen hem eftersom Robert hade mer koll på vart det var grunt och inte och dessutom började båda två känna sig ganska trötta och sugna på middag. 
När vi sedan fått upp båten på båtvagn och kommit hem så var det bara att ta ut hundarna och kamma dem då vi börjat göra det varenda kväll nu, det finns inte bara bra saker med våren har jag märkt. Nova lossar dessutom extra mycket nu eftersom hon ska löpa snart (eller rättare sagt har vi väntat på löpet i snart två månader nu...)
När vi var ute kom pappa förbi för att hämta Findus specialmat eftersom han fortfarande inte är helt bra så hoppas att det hjälper. Han har ju FIC och blir lätt stressad men tror att mycket nu kan bero på att han blir stressad över att inte ha oss, eller hundarna, i närheten.
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0