Drömmar

Det finns nog inte en natt då jag inte drömt något och inte en morgon då jag inte kommer ihåg vad drömmen handlade om, antigen hela eller delar av drömmen. 
Kan till och med drömma ganska detaljerade drömmar de gånger jag bara somnar till 10 minuter i bilen, båten eller på soffan.
 
Och även om jag ofta drömmer mycket konstiga drömmar som är roliga att prata om, eller skriva ner och läsa senare, så drömmer jag även mycket som jag helst bara vill glömma bort innan jag vaknar men oftast så är det dessa drömmar som stannar kvar längst.
Har fortfarande en mardröm rätt så färskt i minnet som jag drömde när jag var 5år, visst skulle jag drömma den idag så skulle den hamna under konstiga drömmar men just då var det en mardröm.
 
Just nu har jag precis vaknat från en mindre rolig dröm där jag skulle avliva min katt Mellis. Jag vet inte ens varför hon skulle avlivas men vi satt där hos veterinären och hon låg på en brits. Hon fick en spruta och veterinären berättade hela tiden vad hon gjorde och vad som skulle hända sedan. Det sista som skulle hända innan hon somnade in var att jag skulle få ge henne en tablett vilket jag gjorde samtidigt som jag pratade med Mellis, som ibland jamade till mig som hon alltid gör.
Berättade för henne att detta var det sista hon skulle äta i det här livet och klappade henne hela tiden. Men hann aldrig se henne somna in utan vaknade innan det, vilket jag bara är glad för.
Jag vet att det finns människor där ute som tycker att detta låter hur töntigt som helst och att det bara är en dröm. Och visst vet jag att det bara är en dröm men när man är uppe i den och till och med känner den typiska lukten som finns hos veterinären så har hjärnan lite svårt att skilja på dröm och verklighet. Däremot så är jag glad att jag inte hann börja gråta i drömmen så att jag slapp vakna upp med rinnande tårar och en blöt kudde, vilket har hänt så många gånger förut.
 
Mellis, eller The light of my life som jag alltid kallade dig när jag fick dig för 11 år sedan bara för att du alltid var ljuset i livet under alla svåra stunder och fortfarande är. ♥
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0