Stughelg 27-29maj

Var tänkt att vi skulle sova hos Roberts mamma och sedan städa i stugan på lördagen eftersom vi inte varit där en enda gång sedan isen försvann. Annars brukar vi vara snabba på att fara dit eftersom Robert alltid vill sjösätta sin båt först, något som han alltid misslyckats med trots att vi varit där 1-2 dagar efter isen rivit och vi fått leka isbrytare.
En annan plan var också att vi skulle fiska på vägen innan vi åkte till Storarmsjö men allt ändrades när vi for hemifrån.
Så istället för att fara och fiska och istället för att sova över hos Roberts mamma så blev det en hel helg i stugan tillsammans med Roberts pappa Erik och hans polare Mats som vi for och hämtade i stan.
 
Vi fick en trevlig helg med jättefint väder och städningen var betydligt mindre än vi först hade trott. Dessutom tog vi oss iväg ovanligt tidigt på söndagen så vi hann med en sväng till stan, handla lite morsdagspresenter som vi gav våra mammor, dock så hann inte jag träffa min mamma eftersom hon var på sjukhuset med ett av min brors barn som inte mådde så bra.
Sedan blev det en fiskesväng i Bredträsk innan vi åkte hemåt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0