Långhelg 3-6 juni

Började helgen med att spendera första natten ensam i huset. Kändes lika vemodigt som alltid att behöva sova själv vilket resulterade i att jag somnade otroligt sent, sedan hann jag bara sova i ca 3 timmar innan Robert började ringa och terra mig eftersom han ville att jag skulle fixa fiskekort åt honom då stället han skulle fiska på var alldeles för blåsigt.
Så även om jag lyckades somna om sedan och sova ett par timmar så var jag otroligt trött hela dagen. Robert ringde även och väckte mig några gånger till de timmarna jag sov sedan.
Men kunde inte sova bort hela dagen heller eftersom det var en som skulle komma hit och fixa en plåt till ytterdörren. Somnade däremot till i 20 minuter på eftermiddagen och det kändes extra surt när jag runt 18-tiden insåg att han som skulle komma inte skulle komma alls, hade alltså kunnat sova bort hela dagen om jag känt för det.
Så var på lite surigt humör och hade dessutom ett fruktansvärt sug efter mat från Thaivagnen, ingen aning om de har god mat eller ej men den kommer bera en gång i månaden och missade förra gången. Och även om Robert kom hem i tid så hade han inte tid att äta utan vi åkte direkt och fiskade på nästa ställe vilket var Oxvattnet ca 3 mil härifrån.
Kan inte påstå att jag blev imponerad, dålig sjösättning med endast ruttna plankor att balansera på, vilket gav mig blöta fötter när jag skulle av båten sedan. Sen så blåste det som tusan och endast gädda.
 
Men söndagen blev bättre i alla fall. Vi tog en sväng till Bredträsk och trots att tanken var att bege oss iväg tidigt så blev det inte så utan vi åkte rätt så sent. 
En som Robert brukar fiska med kom sedan dit för att fiska han med tillsammans med sin tjej. Vi åt sedan mat tillsammans alla fyra innan vi fortsatte med fisket. Var rätt så sent innan vi drog upp våran båt och begav oss mot Vännäs för att sova hos mamma.
 
Så måndagen, eller rättare sagt nationaldagen, spenderade jag med med släkten i Vännäs medan Robert var i Vindeln och fiskade. Fast kan inte säga att jag var jättesocial utan var mest bara trött efter helgens dåliga sömn och sov inte många timmar under natten mot måndag heller.
Men bara att få vara där och träffa alla är tillräckligt och får mig även att inse hur mycket jag saknar Vännäs.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0