Fiske, IKEA och Bom-Olles stuga (10-12juni)

Förra helgen kändes nästan mer som långhelg än helgen innan eftersom vi hann med så mycket.
Det började med att vi åkte direkt till Vänjaurträsk när Robert slutade jobbet på fredagen. Vi var där med husvagnen förra året och var även där som vi hade premiärtur med våran nuvarande båt i höstas. Normalt sett brukar det vara bra fiske där men denna gången blev det inte mer än en abborre för Robert så han var väl inte allt för nöjd är vi åkte därifrån sedan.
 
Efter fisket så åkte vi först och lämnade av båten och tömde det vi hade i skuffen i Storarmsjö eftersom vi behövde all plats vi kunde få då vi skulle på IKEA och lite andra affärer på lördagen.
Så vi sov över hos Erik och sedan åkte vi tre och gjorde stan osäker på lördagmorgon. Vi började med att hyra ett släp och sedan åkte vi till Roberts farmor för att hämta ett skåp som Erik skulle ha men som vanligt när man är där så blir det även en massa andra grejer.
Sedan var det IKEA för hela slanten och nu har vi i princip allt som behövs till bebis förutom ett ställe att ha allt på då han fortfarande inte tömt ena sovalkoven på övervåningen och vi tar oss inte att göra det heller eftersom det är låst.
Men förutom IKEA blev det också en sväng på nyöppnade XXL, Jula,Jaktia,  Biltema (för grabbarna) och Rusta (för mig) och sedan lite mat på McDonalds där vi smakde de nya cheeseburgarna. Vet inte om jag kan påstå att de var någon hit, osten var god men 10 ton ketchup och massor med lök satte ner det betyget en aning. Däremot gillade jag deras nya Frozen Strawberry Lemonade. Lite sur men smakade sommar så vet vad jag kommer ta när man far dit nästa gång.
Måste även tacka Erik igen för alla saker som vi fick, både till oss och till bebis.
 
Så kan lova att vi var ganska möra efter en heldag med shopping och spring i affärer men det betyder inte att Robert hade planerat att vi skulle fara hem utan snarare tvärtom. Eftersom han fortfarande var sur över det dåliga fisket på fredagen så åkte vi till Önskasjön utanför Trehörningssjö och testade att fiska där. Vi hyrde även Bom-Olles stuga så att vi även kunde fiska på söndagen.
Blev några abborrar som fick åka tillbaka och sedan två regnbågar som vi tog med oss hem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0