Mer kläder till bebis

Att köpa bebiskläder är verkligen så mycket mer roligt än att köpa kläder till sig själv och förstår nu varför man hela tiden fick stå på barnavdelningen så fort jag och syrran var och skulle handla kläder till oss själva.
Har hittat lite på tradera och på marknaden samt att Roberts mamma köpte lite under Vännäsdagarna. Så nu har han snart mer kläder än mig och Robert tillsammans :p
Det som är så bra är att vi även fått en massa begagnade kläder och det i större storlekar så har kläder enda upp till storlek 90 nånting så behöver kanske inte komplettera så jättemycket sen när han växer.
Men detta är i alla fall det som är nytt för nu :)
 
De här hittade jag på tradera och eftersom jag älskar Big bang theory och katter så kunder jag såklart inte hålla mig från att köpa dessa och till ett superbra pris dessutom!
 
Detta är det som jag köpte på marknaden nu, de båda med text kostade bara 20kr styck! Den vita i mitten längst ner såldes i flera andra stånd för 150kr men jag hittade den för bara 20kr. Sen var jag såklart tvungen att köpa bodyn och byxorna med ankare på för suktade efter dem redan på vännäsdagarna men då hade jag inte så mycket pengar på mig.
Och så hittade jag en pyjamas med katter på. Det är svårt att hitta saker med katter på till killar då de mesta är rosa. Men vitt, grönt och rött borde väl funka? Nu skulle inte jag ha något emot att klä min son i rosa kläder men blir väldigt mycket gnäll från de runt omkring då jag ens nämner något sådant. Så länge han inte fryser så är jag nöjd!
 
Och detta är kläderna som svärmor/farmor Mariette köpte på vännäsdagarna, så fina färger och börjar längta otroligt mycket nu efter personen som ska få ha på sig allt det här fina :)
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0