Fisketripp till Malgomaj

I tisdags så tog vi oss en tripp till Malgomaj för att fiska. Robert var där även på måndagen och även för ett par veckor sedan. Det är riktigt bra fiske där, även om jag kanske inte var extremt sugen på att fiska just denna dagen.
Somnade inte förrän vid 1 tiden på natten och sov inte speciellt bra och sedan var det bara att kliva upp klockan 5 då Roberts väckare ringde för att fara.
Vi fick en del fina rödingar och de flesta på 3-4kg. Men vädret hade kunnat varit bättre. Solen tittade fram emellanåt och stekte på som bara den men sedan kom det även regnskurar som var mindre trevliga. Läste någonstans att vi i norr skulle få fint tisdag och onsdag innan det blev sämre väder igen, kan säga att detta inte inkluderade Åsele och Vilhelmina eftersom vi haft regn varje dag denna vecka nu och det skulle inte förvåna mig om det även kommer regn idag.
 
Efter fisket for vi i alla fall och åt på Frasses och efter det, trots att vi var otroligt mätta, köpte vi mjukglass. Kan säga att de som säljer mjukglass här på pizzerian inte säljer riktig mjukglass för den ser för det första inte alls ut som en mjukglass och konsistensen är som när man tar skeden och rör i sin vanliga glass så den bli mjuk. Dessutom är det små isbitar i. 
Men den i Vilhelmina på Statoil var riktig iaf och supergod. Dessutom har de alltid trevlig personal där så ska ni till Vilhelmina på en mack rekommenderar jag Statoil, eller Circle K som de heter nu.
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0