Ännu ett blodprov

Fick ett telefonsamtal imorse av barnmorskan som jag träffade igår och hon undrade om jag kunde gå ner på vårdcentralen och lämna ytterligare ett blodprov då det även behövdes ett bilirubinprov.
Så var och gjorde det på en gång. 
När jag kom dit och hade anmält mig i receptionen så fick jag veta att jag nog skulle få vänta ett tag så var inställd på att få sitta länge men hann inte mer än sätta mig så var det min tur. Så det gick verkligen undan alltihopa.
Nu återstår det bara att vänta på provresultaten, hon hade inte fått svar på gårdagens prov ännu men hoppades på att få det tills imorgon, så bara att hålla tummarna.
 
Klådan är då inte bättre trots att det kliar betydligt mindre i händerna, som ändå känns svullna och pulsernade. Men fötterna kliar det mer i då istället samt att det börjat klia på andra delar av kroppen som magen, armarna, benen och ryggen.
Har redan kliat mig så mycket på vissa ställen att jag fått lila prickar, precis som jag alltid fick på benen förut efter att ha kliat mig på hösten/vintern då jag alltid blir jättetorr.
Vet inte hur mycket det har kliat inatt, sov betydligt bättre än de senaste nätterna men har drömt om klåda så kan ju bara anta att jag legat och kliat mig i sömnen.
 
Jag vet inte riktigt vad jag vill att proverna ska visa. Skulle jag ha förhöjda värden så vet jag i alla fall vad klådan beror på men det innebär också att det finns en större risk för bebis och det vill jag verkligen inte!
Men för tillfället försöker jag att inte tänka allt för mycket på dessa prover utan mer på vad jag kan göra för att lindra klådan samt försöka att undvika att klia sönder huden.
 
En del av mina "fina" prickar :/
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0