Julkalendrar

Har letat som en tok efter någon som har en julkalender för bloggar, alltså någon som gjort en lista med 24 teman att skriva om från 1a-24e december men har inte hittat något som passat mig.
Så då bestämde jag mig helt enkelt för att göra en egen, eller rättare sagt två stycken. En till den här bloggen och en till min bokblogg som fått alldeles för lite uppmärksamhet i år.
Har däremot varit seg på att börja, som jag alltid är, så ska passa på att skriva de första inläggen här nu medan jag har tid och Casper vilar.
 
Har dessutom ännu en tanke med dessa inlägg och det är att varannat av dem ska få handla om det jag gjort/sådant som har hänt under det gågna året.
Brukar alltid skriva ett långt inlägg om sådant jag gjort under året men oftast så sparar jag bara allt i utkast eftersom jag tycker att det blir för mycket text ( ja det är ju ett helt år det handlar om vad hade jag förväntat mig? :p)
Vartannat handlar om lite olika saker som jag, i dagsläget, kopplar till dessa månader. Behöver inte nödvändigtvis handla om sådant som hänt i år men vissa saker kanske ändå kommer göra det.
Här är i alla fall listan jag gjort till den här bloggen. Den på andra bloggen kommer uteslutande att handla om böcker och läsning.
 
1. Januari
2. Robert
3.Februari
4. Kärlek
5. Mars
6. Skoter
7. April
8. Familjen
9. Maj
10. Våren
11. Juni
12. Midsommar
13. Juli
14. Sommarminnen
15. Augusti
16.Casper
17.September
18. Höst
19. Oktober
20. Sorg
21. November
22.Mysiga stunder
23. December
24. Julminnen

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0