Några dagar i Vännäs

Efter bröllopet så stannade jag i Vännäs. Var tänkt att jag skulle åka hem men kände bara varför ska jag sitta här själv i flera dagar och glo då jag istället kan vara hos mamma och umgås med henne och Daniel samt träffa min morbror Lasse och min storebror Göran som är uppe från Stockholm?
Kan inte säga att vi gjorde så mycket medan jag var där men ibland behöver man inte göra så mycket mer än att bara umgås heller. 
Åkte sedan hem på måndagkväll eftersom jag skulle lämna ytterligare ett fasteprov igår på morgonen för att sedan åka tillbaka till Vännäs igår eftermiddag med Robert för att hämta Torgny (Robert skulle liks till Holmsund och lämna sin pappa så vi åkte inte enkomt för att hämta hem honom utan då hade jag istället tagit med honom på bussen).
 
Men bussresan hem var inte så rolig. För er som inte åkt på vägen mellan Fredrika och Åsele nå nyligt så kan jag berätta att de håller på att göra om den vilket betyder att den är uppgrävd och grusad överallt. Och måste säga att det är nog jobbigt att åka bil där och trodde att det skulle kännas mindre skakigt och hoppigt med bussen men så fel jag hade. Var i princip sju resor värre att åka buss än att åka bil och fick både sammandragningar och rygg-/höftvärk innan vi tagit oss igenom det hela. 
Som tur var så var det bara jag och två resenärer till så slapp i alla fall trängas, vilket jag är otroligt glad över!
 
Nu får man se när man åker till Vännäs nästa gång. Det känns som att jag ska försöka vara hemma nu de sista veckorna innan det är dags att föda. Det är så jobbigt att inte veta när det kommer att ske, kan man inte bara få veta det innan? :p
Är 26 dagar kvar till BF men för mitt syskonbarn som fick barn för inte så länge sedan skedde det 15 dagar innan så man kan aldrig vara helt säker. Kan ju lika gärna gå 14 dagar över tiden och bli igångsättning!
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0