Så kan det gå

Robert ringde tidigare från pappas telefon och jag undrade då såklart varför han inte ringde från sin egen men fick svaret ganska omgående. På något sätt så hade han lyckats glömma bort pin-koden som han aldrig haft problem med att kunna annars så han ringde mig för att höra om jag mindes.
En sak är säker och det är  att det egentligen inte är lönt att fråga mig någonting om saker som jag borde minnas just nu för min hjärna är inte med på samma sätt som den brukar ;p
Men kom i alla fall på idén att jag kunde logga in på Mina sidor på Halebop och kolla eftersom hans nummer står på mig. Men även där blev det problem. Inget av de lösenord som jag brukar använda var det rätta och troligtvis har jag ändrat det och fått nått konstigt som jag inte bytt ut till ett eget ännu. Testade även att gå in på "Glömt lösenord" men förstod redan innan jag fyllde i mina uppgifter vart den koden skulle skickas, jo till telefonen och den var ju inte igång...
Så kontaktade chatten istället. För er som har Halebop så kan jag verkligen rekommendera deras chatt då man snabbt får svar och bra hjälp.
Hur som helst så var jag tvungen att svara på några säkerhetsfrågor för att kunna få pin- och puk-kod om bland annat vem som är registrerad på numret (enkelt, jag själv) hur det fylldes på senaste gången (också enkelt eftersom vi fyller på på samma sätt varje gång) och sedan det jag hade större bekymmer med, senast ringda samtal och/eller skickade sms. Tur Robert lånat pappas dator så att jag kunde skicka åt han och fråga, men måste säga att han inte var till någon större hjälp eftersom han knappt mindes själv vem han pratat med, och de få han mindes kunde han inte numret till.
Tur i alla fall att jag hade koll att han pratat med mig och samtidigt som han pratade med mig så ringde en kompis till oss till honom så vet att han pratade med honom också. Sen var det bara tur att jag hade den här personens nummer inlagt på telefonen då jag knappt har några nummer sedan jag bytte telefon.
 
Visade sig i alla fall sedan att det var den koden som Robert testat att slå in från första början men att han måste ha gjort nån siffra fel och sedan testat igen med antingen samma eller en annan tills bara sista försöket återstod. Men nu är i alla fall det problemet löst så Robert kan använda sin telefon som vanligt, kontakta folk, glo på sina fiskefilmer och leta upp blocketfynd på rasterna, precis som vanligt.
 
Jaja totalt ointressant inlägg kanske men tänk hur mycket krångel det kan bli ibland för fyra ynka siffror ;)
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0