Rosegal, sammydress och andra billiga sidor

Hela tiden ser man dessa annonser på facebook med billiga erbjudandet och liknande och jag som är lite utav en person som älskar att kolla på webshoppar (men som kanske handlar en gång av hundra, brukar kalla det att jag fönstershoppar genom skärmen) har därför inte kunnat hålla mig borta från dessa.
 
Jag undrar om det är någon som handlat härifrån eftersom det finns så mycket som jag tycker är fint. Nu har jag ju iofs insett efter att ha läst kommentarer på dessa sidor och andra sidor att kvaliteten inte är den bästa men för mig som ofta köper begagnade kläder och sedan mycket på H&Ms rea så spelar det ingen roll om det håller en kort stund eller en längre stund. Sedan är jag mest bara hemma eller hos mamma och går omkring utan större ansträngning så de kommer väl inte slitas extremt mycket. Och får man de dessutom för en billig peng så är det värt det.
Vet även att det tillkommer frakt, tullavgifter och andra avgifter om man bestället utomlands och har även koll på vilka regler tullverket har ang. för hur mycket man får beställa för.
 
Nu har jag inte sagt att jag ska beställa något men finns det någon som har beställt eller kanske vet att detta bara är lurendrejeri så tveka inte att skriva för just nu har jag stor lust att beställa hem lite billiga cardigans och kanske några billiga skitsmycken (vilket oftast är det jag använder då jag är en slarver med smycken) och just dessa sidor verkar vara de med bäst erbjudanden.
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0