Mina drömmar (Del 2)

Dags för mina drömmar del 2. Om ni undrar varför det är olika skrivet på datumen, ibland med siffror, ibland med månadens namn och ibland även med veckodag så skriver jag bara av det som jag skrivit i boken och det tycks vara olika formulerat för varje gång. 
 
28 januari 2007
"Inatt drömde jag att jag var i Stockholm med skolan. Jag drömde att man fick välja mellan att dansa eller handla. T ville dansa och jag ville handla.
Men innan alla gjorde något så åt de glass men jag ville inte ha. 
T hade ätit ett Stimirol fusion tuggummi och fått en glasbit i tungan.
Sen spelade alla tjejer amerikansk fotboll men det var mest bråk. Sen kom L-O (min gamla lärare) och sa att J (en tjej i klassen) inte fick vara med och babblade om att det kunde vara farligt för henne. Det var bara jag som fattade att hon inte kunde vara med eftersom hon var gravid.
Sen skulle jag gå ut och handla då mötte jag Daniel och hans kompis W.B. De frågade om jag hade köpt nått men jag sa att jag inte hade hunnit köpt nått eftersom jag inte hunnit handla än och man fick inte vara ensam.
Men sen skulle K (ännu en tjej från klassen) följa med och handla och när vi gick ut var det marknad och jag träffade pappa.
Vi hade 2 timmar på oss att handla och jag skulle handla saker till Sandra. Hon hade skrivit upp en massa saker på en lapp, t.ex. haggis.
Men jag och K gick istället till nått hus, hon skulle prata med någon. Det var visst hennes mamma. Hon skulle berätta för henne att hon var gravid.
Jag kom ihåg att jag varit där med E (en kompis till mig) en gång och då var det hon som var gravid (visste ingen hur man skyddade sig på den här tiden?).
Sen när vi skulle gå var jag helt plötsligt i ett hus med T. Vi åt pasta med köttfärssås. Jag visste att jag inte skulle hinna handla. 
Vi skulle vara tillbaka klockan 14.00, precis när T skulle värma om sin mat såg jag att klockan var 14.05 och sa att vi måste tillbaka till de andra.
Då kom Ts pappa och sa att om de inte släppte in oss dit vi skulle eftersom vi kom lite sent så skulle han ringa rektorn. Men han förstod inte att vi skulle hinna med bussen till stället där vi skulle sova och det var 2.5 mil dit.
Men det var ingen som ville lyssna på mig när jag försökte förklara.

Jag drömde också att S (min syrras ex) körde en taxibil med 12 säten som man kunde flytta runt i bilen. Den var skitcool."
 
Detta var en av mina typiskt hoppiga drömmar där allt händer och tydligen en där ingen tycktes veta hur man skyddade sig då alla var gravida.
 
 
 
5 november 2007
"Inatt drömde jag att jag, mamma, Sandra, T, I, J (alla tre är syskonbarn till mig), Malcolm från Malcolm in the middle och några till åkte i en minibuss men T,I och J var små.
Vi körde förbi en sjö med massa öar och det var soligt och varmt ute. På en ö fanns det ett hus och bakom huset såg vi en pojke rida på en lama. Sedan såg vi också delfiner.
Plötsligt blev det is på vattnet och då såg vi pingviner hoppa från ett isflak. Vi stannade bilen och sedan var jag ute på isen. Plötsligt var jag i vattnet i bara underkläderna och en val höll på att simma in i mig.
Sedan var jag på isen igen, som var varm, och försökte att dyka rakt ner i isen men det gick inte så bra (nä det tror väl jag det...).
Sedan såg jag en svart volvo som sladdade på isen och den körde nästan in i ett träd.
Efter det satt vi i bilen igen men nu var det bara jag, Malcolm,  mamma, Sandra och J (som sov) och jag var sur på mamma för att jag inte fick sitta bredvid Malcolm eftersom han var min pojkvän. 
De andra hade tydligen varit och handlat på Willys mitt i skogen."
 
 
 
6 november 2007
" Inatt drömde jag att jag skulle spela fotboll fast jag egentligen inte ville.
Jag hade på mig en blågul tröja och svarta byxor som var alldeles för långa så jag fick dra ett par sockar över dem. Sedan hade jag även på mig mina höga sandaler. Men jag förstod att jag inte kunde spela med de skorna.
Så innan vi skulle börja så började jag leta efter andra skor ute på planen och T vägrade låna ut sina fleeceskor till mig.
Men sen hittade jag en garderob ute på planen och där hittade jag ett par skor.
Men sen ville jag inte spela längre och gick till våran tränare som satt på en bänk och grät av lycka, för han hade väntat på den här dagen i över ett år.
Jag sa att jag inte ville spela men att jag skulle göra det i alla fall för att bli av med min bollrädsla."
 
 
 
7 november 2007
"Inatt drömde jag att Roberts mamma sa åt honom att inte umgås med mig eftersom jag inte var bra för honom.
Sen när Robert (på riktigt) skrattade i sömnen så sa jag till mig själv i drömmen. Se hur han hånar mig för att jag missat bussen."
 
 
 
8 november 2007
"Inatt drömde jag att jag, mamma, Daniel, pappa och nån till var i en stuga som pappa bodde i.
Mamma, pappa och den andra gick upp på vinden medan jag satt på en säng och tog på mig 3 skor på varje fot av någon konstig anledning.
Daniel stod nedanför trappan och sa att han tänkte gå upp men då var det en röst som sa NEJ. Jag frågade Daniel om han hade hört rösten men han hade redan hunnit upp för trappan.
När jag kom upp så stod mamma och pappa och diskuterade om en lampa de hittat. Överallt fanns en massa uppstoppade djur och de hade dödat Daniel då de  tydligen hade börjat leva igen.
Jag bröt nacken av en av dem och innan den dog sade den "Är det såhär det känns att dö?" "
 
 
 
Jag skrev inte i min "drömbok" varje dag för det finns stora hopp mellan datumen och tar inte med vissa drömmar eftersom det finns vissa som är riktigt tråkiga, saker som jag inte vill dela med mig av och saker som vissa inte skulle förstå om man inte känner personen/personerna som var med i drömmen.
Men just 5-8 november var jag flitig på att skriva och drömmarna var inte heller så långa så därför valde jag at skriva alla dagarna från den tiden.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0