Dagarna i stugan

 
Kan ändå inte säga att det har varit många knop. Robert har varit ute och fiskat varenda dag, antingen här i sjön eller i sjöarna runtikring.
Själv har jag bara försökt att göra så lite som möjligt. Det har blivit några svängar in till Bjurholm för att handla och två dagar förra veckan blev det kortare svängar till stan. Den första var på tisdagen innan vi åkte hit eftersom vi skulle lämna in en båtmotor åt Roberts låtsas pappa och så passade vi på att handla lite när vi liks var där.
Andra gången var på fredagen då vi for för att hämta ut en ny motor då den andra skar där vi lämnade in den. Men vi for hem först och upptäckte mer bin...men nu igår när vi var hemma så var det bara tio kvar så de måste ha varit där med ytterligare en drottning och lockat bort dem. 
Även jag har följt med och fiskat lite med Robert. Vi har dragit drag och vi har metat. På fredagen förra veckan blev det en långkväll bara vi två. Men det var bara Robert som drog fisk medan jag mest bara åkte med. Efter fisket var det tänkt att vi skulle bada men efter att ha svängt in på "Badön" och upptäckt att vattnet var mycket kallare än vi var sugna på så for vi till fastland och lånade duschen istället.

Sista dagen på veckan så åkte vi som sagt till Åsele eftersom det var marknad. Ingen av oss var speciellt sugna på att parta loss så därför valde vi att åka på söndagen istället för tidigare på helgen. Men mer om detta i ett annat inlägg sedan.
 
Det känns i alla fall otroligt skönt att sitta i stugan och bara kunna kolla ut över sjön, läsa så mycket man vill eller bara pyssla på med lite annat. Längtar verkligen inte hem men önskar att det kunde få vara lite lugnare. Men nu är Erik här och vet inte hur länge han kommer att stanna men förhoppningsvis så får vi de sista dagarna själva innan allvaret sätter igång igen och stressen återkommer. Men nu ska vi inte hoppa så långt fram i tiden.
 
Lite saker som jag vill hinna med att göra innan dess:
*Ligga ute i solen, så den får gärna vara framme de sista dagarna och när den väl är det vill jag ha varmare än 13 grader...
*Bada, även här så önskar jag att solen är framme. Så här sent har jag aldrig tagit mitt första dopp och igår satt jag och funderade på om det ens skulle bli något över huvud taget i år.
* Läsa mer. Igår läste jag i över två timmar i sträck men ändå så vill jag läsa mer. Men är ju besatt av att läsa och nu när man har tid så varför inte passa på? Lovade dessutom mig själv att ta det otroligt lugnt hela sommaren eftersom det kommer att bli en jobbig höst. Så ingen som helst stress alls i sommar. I alla fall försöka att inte stressa.
* Och om det nu ska vara grått, blåsigt och halvkallt så kan det väl lika gärna bli en riktig skitdag, bara en dag så att det inte behöver regna mer sedan på resten av tiden som vi ska vara här. Denna regndag så kan vi sitta inne och spela kort, starta igång eldarna, läsa, mysa och kolla på film på datorn. Men som sagt bara en sådan regndag och sedan inga mer gråa, tråkiga och halvmulna dagar utan bara dagar fyllda med sol och värme :D
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0