Dagarna blir så långa

Det jobbiga med att ha en nykastrerad hund är att man inte kan eller vill lämna hemmet allt för länge. För även om han verkar helt okej, enormt pigg med tanke på att det bara gått två dagar, så blir han så orolig när jag lämnar honom. Sedan känner jag mig dum om jag lämnar honom också. Jag menar är jag hemma och har möjlighet att ta hand om honom och då vill jag ju såklart göra det.
Men blir även så rastlös av att bara sitta hemma och speciellt när Robert far och fiskar varje dag direkt efter jobbet och sedan kommer han inte hem förrän på natten...
Jag vill också göra något, typ gå till mamma eller gå promenader (gärna med hundarna men det är helt omöjligt, Torgny får bara rastas och ylar för fullt om jag går en längre promenad med Nova, därför får hon följa med Robert och fiska på eftermiddagarna/kvällarna för att ta igen för de korta promenaderna).

Men sedan är det ju inte hela världen heller. Det verkar läka på bra och redan innan veckan är slut så tror jag att han kan börja gå lite längre promenader än bara rastning. 
Så några dagar till hemma med Torgny och mysa med honom blir det nog. Det är ju inte helt fel det heller. Igår så låg jag och latade mig framför tvn och åt grönsaker och dipp. Roligare hade det varit om jag hade haft alla kanalerna men det funkar fortfarande inte!! (Ilandsproblem jag vet!). Men att bara kunna göra ingenting är skönt ibland. För snart börjar Roberts semester och då kommer det bli mycket flyg och fläng.
 
Får ju även ta igen all städning och tvättning, sådant som lätt halkar efter när man inte är hemma. Kanske inte så roligt att göra men går rätt så bra om man tar lite i taget och eftersom jag har massor med tid över så funkar det alldeles utmärkt att göra så.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Robex Lundgren

mums

2015-07-01 19:22:05
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0